Tres videojocs que ho petaran aquest 2019

Brawl Stars és el joc de moda. (Supercell Oy)

Durant l’última dècada, l’indústria dels videojocs ha crescut notablement, deixant-nos cada any considerables números de títols increïbles i emocionants, i 2019 no serà una excepció

Per Xavi Garcia

Avui des de l’Ins Montgròs Report t’ensenyarem els videojocs que creiem que triomfaran aquest any.

Brawl Stars

El primer joc del qual parlarem serà Brawl Stars, l’última entrega de Supercell, els creadors de famosos títols com “Clash Royale” o “Clash of Clans”, està tenint molt d’èxit entre els jugadors de dispositius mòbils.

El joc consta de diferents modes de joc on controles als teus “brawlers” o personatges, es pot jugar individualment, en parelles o en equips de 3, inclús fer partides privades de 10 jugadors tots contra tots.

Brawl Stars és l’última entrega de Supercell. (Supercell)

Animal Crossing

Nintendo també vol seguir sent una potència en el món dels videojocs, i aprofitant l’èxit de la seva consola “Nintendo Switch” han confirmat uns quants títols que han tornat bojos als fans, ens centrarem en especial amb el nou joc de la saga “Animal Crossing”.

La data encara no ha estat confirmada, i de moment Nintendo no ha donat informació, però tots els jugadors ja estan ansiosos per jugar-lo.

La data d’Animal Crossing no s’ha confirmat encara. (Nintendo)

Apex Legends

I per acabar, no pot faltar el recent joc d’Electronic Arts, Apex Legends, un nou battle royale llançat fa unes setmanes que està revolucionant el mercat, aconseguint ni més ni menys que 1 milió de jugadors en 8 hores!

Sens dubte el joc d’equips de 3 jugadors li està ficant les coses molt difícils als seus rivals com Fortnite o PUBG.

Apex Legends està revolucionant el mercat dels videjocs. (Electronic Arts)

Xavi Garcia és un dels redactors de Revista Escolar Digital (RED)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here