Així treballen els artesans i creadors

Artistes, artesans i dissenyadors mostraran com treballen en els Tallers Oberts BCN. (Ana Jiménez)

Artistes i dissenyadors obren les portes dels seus espais de treball als Tallers Oberts BCN

Per Judith Vives

T’has preguntat mai com són els tallers d’artistes i creadors? Ara tens una oportunitat de veure-ho amb els teus propis ulls gràcies a la iniciativa dels Tallers Oberts BCN que organitza A-FAD, l’associació d’Artistes i Artesans del FAD.

Els dies 3, 4 i 5 de maig, diferents artistes, artesans i dissenyadors de Barcelona obriran les portes dels seus tallers perquè puguis veure de primera mà com treballen.

Més d’un centenar de creadors participen en els Tallers Oberts, en els quals podràs veure l’obra i el lloc de treball de 136 artistes. La majoria de tallers que obriran són de Barcelona, ​​encara que també es podran visitar alguns a l’Hospitalet de Llobregat.

Un dels creadors que obriran les seves portes és Felix Lozal, un artista multidisciplinari que se centra en el treball amb el cartó.

La joiera Berta Sumpsi és una altra de les creadores que mostrarà el seu taller i t’explicarà com treballa.

 

Activitats i tallers

Durant aquests tres dies també podràs participar en més de 50 activitats programades, entre les quals hi haurà pràctiques, tallers, visites guiades o workshops. Una bona oportunitat per veure de prop a professionals de l’art, l’artesania i el disseny.

Si t’interessa el disseny i la creativitat, no deixis passar l’oportunitat d’assistir a un d’aquests Tallers Oberts.

View this post on Instagram

– Asignatura: Diseño y Fabricación Digital. – Estudiantes: Ciara Puig (@ciciiara) y Maddalena Gabriele (@zenzero_interiors). – Profesor: Miguel Guerrero. – Programa: Título Superior Oficial en Diseño de Interiores (3er curso). – Descripción: Prototipo de lámpara impreso en 3D. Las formas del producto se inspiran en los elementos marinos y su estructura recuerda a la de una caracola. . . . #school #design #interior #interiordesign #interiordesigner #bachelorsdegree #students #project #lamp #light #3d #3dprinting #3dprinter #inspiration #sea #snail #seasnail #conch #shell #nature #wave #sand #beach #talent #creativity #hardwork #proud #fromdreamerstomakers #makeithappen #thisisforthedesigners

A post shared by LCI Barcelona (@lci_barcelona) on

En el món del disseny, el domini de les tècniques artesanals és un valor afegit. Així ho entenen a LCI Barcelona, ​​on s’ofereixen cursos de disseny de moda, interiorisme, productes i gràfic.

En molts dels seus programes, títols i màsters, es fusionen les millors tècniques artesanals amb la tecnologia més puntera. L’objectiu és unir aquests dos mons en el procés creatiu per poder potenciar la creativitat i la innovació dels estudiants.

Al web de LCI Barcelona trobaràs tota la informació que necessites sobre la seva oferta formativa. Entra ja i comença a somiar en el teu futur com a dissenyador@.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here