‘Apps’ per practicar el teu anglès durant les vacances

Amb les 'apps' i el teu telèfon pots practicar anglès a qualsevol lloc. (iStockPhoto)

Seleccionem algunes de les aplicacions d’anglès més útils i interessants per millorar el teu nivell

Per Judith Vives

Les vacances poden ser una bona oportunitat per practicar l’anglès que hem après durant el curs. Podem fer cursos intensius o fins i tot realitzar algun campament a l’estranger.

Si no pots apuntar-te a cap d’aquestes opcions, la tecnologia pot ajudar-te a mantenir fresc el teu anglès. Avui dia hi ha moltes aplicacions que permeten aprendre anglès de forma divertida amb el nostre mòbil o tauleta.

Les apps presenten els continguts de forma interactiva i intel·ligent, adaptant-los a diferents usuaris i nivells, i fins i tot proposen exercicis per seguir practicant.

Avui seleccionem algunes de les apps més útils i interesantes amb Trinity College London.

 

Voxy

Aquesta és una de les apps més populars entre els estudiants d’anglès, perquè resulta molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar.

Voxy es basa en cursos de diferents nivells i el seu contingut s’actualitza contínuament: hi trobaràs notícies, reportatges i música en anglès, amb els quals podràs posar a prova la teva comprensió i millorar la teva pronunciació.

 

Duolingo

Una de les aplicacions educatives amb més prestigi, Duolingo també és ideal per a aprendre idiomes.

Les lliçons interactives, molt visuals i dinàmiques, presenten mòduls de dicció, ortografia, gramàtica i es poden fer en qualsevol moment.

 

Memrise

Amb aquesta aplicació podràs millorar el teu anglès a partir de contingut multimèdia que va des de vídeos a jocs interactius.

El millor de Memrise és que combina entreteniment i aprenentatge, oferint un contingut de qualitat amb el qual passaràs una estona divertida mentre aprens anglès. A més, funciona sense connexió, de manera que la podràs utilitzar en qualsevol lloc.

 

Rosetta Stone

Aquesta aplicació gratuïta proposa un mètode immersiu amb exercicis dinàmics per ajudar a aprendre a llegir, escriure i pronunciar correctament en anglès, gràcies al seu sistema de reconeixement de veu.

Rosetta Stone és especialment indicada per perdre la por a parlar en anglès, ja que des del primer moment t’anima a utilitzar aquest idioma per expressar-te.

 

Babbel

Per a la majoria d’estudiants d’anglès, parlar és el més complicat, especialment quan has de defensar-te en públic.

L’app de Babbel t’ajuda a superar aquesta por, oferint-te l’oportunitat de practicar amb el mòbil: només has d’utilitzar el micròfon del dispositiu per fer els exercicis pràctics i veuràs com el teu anglès flueix millor.

 

Lyricstraining

Amb Lyricstraining pots practicar el listening amb les teves cançons preferides: es tracta d’escoltar atentament i després omplir la lletra amb les paraules que falten, de manera que també aconseguiràs enriquir el teu vocabulari anglès.

Informació elaborada en col·laboració amb Trinity College London

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here