Aprendre anglès a Malta, why not?

Malta s'ha convertit en una de les destinacions més sol·licitades per aprendre anglès. (ESL Idiomes)

L’illa mediterrània s’ha convertit en un dels llocs preferits per aprendre anglès pel seu clima i la seva oferta cultural i esportiva

Per Judith Vives

Malta és una destinació ideal per passar-hi les vacances, especialment per als joves, que poden gaudir-hi del clima i la gran oferta cultural i esportiva… per no parlar de la proximitat del mar.

Però a més de tot això, Malta s’ha convertit en una destinació molt sol·licitada per fer-hi cursos d’anglès. Sorprès?

Quan pensem en destinacions per practicar l’anglès, no se’ns ocorre pensar en una illa de la Mediterrània. Però la veritat és que a Malta va estar més de 150 anys sota domini britànic, per això avui l’anglès és llengua cooficial juntament amb el maltès.

El millor d’estudiar anglès a Malta és que a l’illa aquest idioma s’hi parla de forma més clara i pausada. Per als estudiants amb poc nivell és ideal ja que resulta molt més fàcil entendre l’idioma i practicar-lo.

A més, a Malta es conserven tradicions típicament angleses: esmorzen ous amb bacó i condueixen per la dreta, per exemple.

Juntament amb els seus costums “british”, Malta també ofereix el millor de l’estil de vida mediterrani. El clima assolellat, una vida enfocada al mar i centenars de cales i coves entre les roques, ideals per practicar submarinisme.

També tenen una llarga història que es remunta milers d’anys i que es pot resseguir visitant les zones arqueològiques repartides per l’illa, amb meravelles com la ciutat cementiri de Hal Saflieni de més de 5.000 anys d’antiguitat.

La ciutat principal de Malta és la seva capital, La Valletta, una ciutat portuària que destaca pel seu ambient jove tant de dia com de nit. Però a l’illa hi ha altres punts d’interès.

El poble pescador de St. Julians s’ha convertit en una destinació molt reclamada pels estudiants d’anglès. És un poble de pescadors situat a la costa est on encara es poden veure les tradicionals barques de colors, les Luzzu.

Saint Paul ‘s Bay es troba al nord-oest de l’arxipèlag maltès, a només 16 km de La Valletta. En la seva meravellosa badia es pot practicar vela, windsurf i tot tipus d’activitats aquàtiques. I al casc antic pots gaudir dels seus preciosos edificis històrics.

A Malta es pot gaudir del clima i el mar en un entorn natural únic. (ESL)

En definitiva, Malta és un lloc perfecte per aprendre anglès, sobretot per als adolescents, ja que és una destinació assequible i amb una gran varietat d’activitats per compaginar esport, cultura i idioma.

ESL Idiomes organitza campaments d’estiu i altres programes per aprendre anglès a Malta especialment dissenyats per a adolescents. Consulta l’oferta i descobreix Malta aquest mateix estiu.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here