Aprendre idiomes mentre practiques windsurf al Mediterrani

La Valletta, capital de Malta, és una ciutat plena d'història i una destinació ideal per aprendre anglès. (Getty Images)

Per Júlia Bacardit

Malta i Niça són dues de les destinacions més populars entre els adolescents que volen aprendre anglès o francès

L’illa de Malta o la ciutat francesa de Niça són dues destinacions turístiques populars del Mediterrani: platges, bon clima, esports aquàtics… però a més també són una gran opció per realitzar un viatge lingüístic a l’estiu.

Encara queden uns quants mesos, però mai és tard per començar a planificar un viatge d’estudis. Amb la fi del curs escolar comença la diversió i l’aprenentatge alternatiu: cursos, tallers i activitats per trencar amb la rutina acadèmica que seguim durant tot l’any.

Si vols gaudir de diversió a la platja, esports aquàtics i aprenentatge lingüístic en companyia d’adolescents d’altres països, ESL Idiomes ofereix estades de fins a sis setmanes a Niça i Malta, dues perles mediterrànies.

Una illa plena de diversitat 

Malta és una destinació ideal per aprendre anglès. Encara que està lluny d’Anglaterra, en aquesta petita illa es parla anglès, s’esmorza bacon amb ous, es condueix per la dreta i, per descomptat, es beu molt te. Al més pur estil britànic.

També és un bon lloc per conèixer millor la història d’Europa i el Mediterrani. Sota el seu sòl hi ha milers de fòssils i meravelles com Hal Saflieni, una necròpoli o ciutat cementiri de més de 5.000 anys d’antiguitat. Al mar, centenars de roques i coves obren els seus secrets als submarinistes més intrèpids.

L’illa té moltes cares. La capital, La Valletta, és una ciutat portuària plena de vida i atraccions culturals, mentre que el poble pescador de St Julian’s i la badia de St Paul són zones molt populars entre els estudiants d’anglès. A les diminutes illes de Goig i Comino, es pot practicar des de windsurf fins a parapent, esquí aquàtic o waterpolo.

Aprendre idiomes amb glamur

La ciutat costera de Niça també ofereix sol, platja i diversió. Aquesta és una destinació amb molta classe: per les seves platges van passejar estrelles de cinema, aristòcrates i milionaris de tot el planeta durant l’època daurada de la Costa Blava.

Tot i així, els estudiants que viatgin a Niça per aprendre francès també poden trobar plans increïbles per menys de 20 euros, com practicar caiac o menjar gelats i tapes rares.

A més d’aprendre idiomes, al port i les platges d’aquesta ciutat també poden practicar-s’hi esports aquàtics i terrestres com el busseig, la vela i el tennis.

Els programes de ESL a Malta i Niça són sinònim de sol, platja, busseig, adolescents de tot arreu i una oportunitat única per créixer i practicar idiomes. What else? Quoi d’autre?

Informa’t de tot a Junior Report.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here