Els avantatges d’estudiar cuina i hostaleria a Berlín

Imatge de la East Side Gallery, el mur que dividia Berlín, reconvertit en una galeria d'art a l'aire lliure. (Nikada / Getty Images)

La capital alemanya és el destí ideal per a iniciar la teva carrera en el sector de la restauració i el turisme gràcies a la FP dual

Per Judith Vives

Berlín és una de les ciutats més vibrants i cosmopolites del món, plena de propostes i oportunitats. Per això s’ha convertit en la destinació preferida dels nois i noies que busquen una experiència a l’estranger, sigui estudiar o buscar feina.

Saps que la Formació Professional Dual (FP Dual) et dóna l’oportunitat de combinar les dues opcions?

Amb l’FP dual pots formar-te en una professió i començar a treballar al mateix temps en una empresa del sector, amb un contracte i el teu primer sou.

Així, al mateix temps que aprens la teoria, ja pots posar-la en pràctica en empreses reals, que et contractaran com a aprenent o Azubi (com es diu en alemany) durant un període d’uns 3 anys.

Si estàs pensant en començar la teva carrera professional fora, Berlín és una ciutat perfecta per fer-ho. Sobretot si vols convertir-te en expert en cuina, gastronomia o hostaleria.

La capital alemanya és una de les ciutats que atreuen més turistes, de manera que la necessitat de professionals en aquests sectors és molt alta, especialment treballadors qualificats amb experiència i domini de l’idioma.

 

FP Dual a Berlín

L’oferta d’FP dual en aquests sectors ofereix diverses opcions: l’FP d’expert en cuina et formarà per treballar com a cuiner; si et va més la gestió de la sala, tria la FP de gastronomia; en canvi, l’FP d’hostaleria et prepara per treballar en hotels.

Estudiar una FP dual a Berlín et permet també aprendre alemany i perfeccionar-lo en poc temps, ja sigui en les teves classes, a la feina o en els esdeveniments culturals i d’oci als quals podràs assistir.

Berlín és la ciutat més gran d’Alemanya i compta amb una interessant vida cultural i artística, per la qual cosa podràs gaudir d’una experiència única i diferent cada dia.

L’art, la música i la cultura inunden els carrers i al llarg de l’any pots participar en esdeveniments tan variats com el seu famós festival de cinema, el Love Parade o el festival de Literatura.

Aquesta experiència t’obrirà les portes al teu futur professional, a més de desenvolupar noves habilitats, aprendre a comunicar-te, espavilar-te per tu mateix i conèixer molta gent interessant.

A Bridge4Mobility poden assessorar-te en tot el que necessitis per preparar la teva marxa a Berlín. Abans de marxa faràs un curs d’alemany per arribar-hi amb un nivell bàsic i poder-te moure pel teu compte.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here