Bones raons per estudiar un màster

Estudiar un màster pot ajudar-te a ampliar les teves oportunitats laborals. (Pixabay)

Un cop acabats els estudis superiors, fer un màster t’aporta especialització, formació pràctica i més oportunitats

Per Judith Vives

Estudiar un màster: sí o no? Segurament t’hauràs fet aquesta pregunta més d’una vegada.

Un màster suposa l’oportunitat d’ampliar els teus coneixements i, al mateix temps, especialitzar-te en un àmbit concret dins del teu camp d’estudis.

D’altra banda, tenir un màster en el teu currículum suposa un valor afegit que les empreses tindran en compte a l’hora de valorar la teva candidatura per a una possible feina.

La programació d’un màster sol tenir un enfocament més pràctic i menys teòric, de manera que segur que guanyaràs confiança per començar a treballar en el teu sector. A més, tindràs ocasió de posar en pràctica els coneixements adquirits a la universitat o en els teus estudis previs.

Aconseguir contactes

Una altra de les raons per fer un màster és l’oportunitat de fer contactes entre professors i alumnes que poden obrir-te moltes portes al futur.

La majoria compten amb professors en actiu en els seus respectius àmbits, de manera que poden orientar-te i aportar informació realista sobre les sortides professionals.

Entrar en contacte amb professionals a través de les pràctiques associades a aquests estudis és un altre dels aspectes que, sens dubte, t’aportarà valor i habilitats que no s’aprenen d’una altra manera.

 Reciclar-se i ampliar horitzons

El màster és una eina perfecta per reciclar-se i ser més competitiu, sobretot en un món digital on les tecnologies canvien cada dia i els professionals han d’estar aprenent constantment.

Has pensat en estudiar un màster que et permeti adquirir noves habilitats creatives i tecnològiques? Una opció més que interessant la pots trobar en el món del disseny.

Un màster o postgrau en aquest sector pot aportar el factor diferencial que necessites per trobar feina o re-enfocar la teva carrera professional. Per exemple, un màster en gestió d’empreses de moda o un postgrau en comunicació de moda.

Si t’interessen les tendències, t’has plantejat fer un postgrau en coolhunting i trend forecasting? Si el teu és el món del disseny, anima’t a especialitzar-te amb un màster de disseny de calçat, d’estilisme en mitjans audiovisuals, de producte tecnològic o en interiorisme experiencial.

A LCI Barcelona trobaràs una àmplia oferta de postgraus i màsters d’especialització.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here