Brighton: el millor destí d’estiu pels estudiants joves

Brighton és una de les destinacions més populars per aprendre angles a Anglaterra (Getty)

Per Júlia Bacardit

Viatjar a un país estranger és una de les experiències més al·lucinants que pots viure

Viatjar a l’estranger per aprendre una llengua i cultura noves és gairebé tan antic com el món. Molt abans de la invenció del tren i l’avió ja hi havia joves que marxaven una temporada a altres llocs amb l’objectiu de deixar-se impressionar per tot el que ve de fora, especialment entre l’adolescència i la vida adulta.

Quan tenia 22 anys, Charles Darwin va arraconar els seus plans de convertir-se en capellà i va embarcar rumb a les Galàpagos, les illes de tortugues gegants que van fer de Darwin el científic que avui en dia coneixem.

L’escriptor romàntic Wolfgang Goethe, famós per un amor que el va fer embogir, va viatjar a Itàlia per trobar-hi la inspiració i el seu viatge estiuenc el va portar a escriure un llibre de més de cinc-centes pàgines.

Però no cal anar tan lluny en el temps: abans de crear el seu imperi d’Apple, el jove Steve Jobs va passar una temporada d’aprenentatge espiritual a l’Índia que li va servir de motivació durant tota la seva carrera professional.

Fins i tot l’estrella de l’NBA Koby Bryant va aprofitar la seva estada a Itàlia quan era un nen per aprendre l’italià.

I és que visitar un país durant un temps és la manera més eficaç de familiaritzar-nos amb la seva cultura i aprendre un idioma estranger.

Aprendre anglés a Brighton

Quan ens plantegem aprendre un nou idioma, l’anglès continua sent l’opció més pràctica. I Gran Bretanya és el bressol de la llengua anglesa.

Traslladar-se a la capital pot semblar l’opció més atractiva, però a banda de Londres existeixen altres llocs que valen molt la pena. Un exemple és la ciutat de Brighton.

Aquesta ciutat costanera és una de les estrelles del catàleg d’ESL – Idiomes a l’Estranger, que ajuda a joves estudiants a preparar la seva estada a diferents ciutats del Regne Unit.

A més de ser un dels llocs d’estiueig més populars del país, Brighton és un destí habitual entre els estudiants d’anglès procedents de tota Europa.

El curs d’anglès a Brighton es desenvolupa en una acadèmia de London Road, una de les zones més animades i avantguardistes de la ciutat. A més, podràs triar entre allotjar-te en una residència o amb una de les famílies d’acollida.

Una experiència que et permetrà conèixer les costums locals i viure una veritable immersió lingüística.

Informa’t de tot a Junior Report.

COMPARTIR
Article anteriorUn país amb dos partits
Article següentLes dures polítiques de Donald Trump

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here