El cinquè festival de Cara B compleix totes les expectatives

Dora Black (Pimp Flaco i Kinder Malo) van ser eks artistes encarregats de posar punt i final al Cara B. (Luna Lausín)

El festival barcelonès dura dos dies i fusiona música rap, trap i indie

La cinquena edició del festival barcelonès Cara B va superar totes les expectatives; es van esgotar totes les entrades, tant els abonaments com l’entrada del dia.

És un festival que dura dos dies, divendres i dissabte, i fusiona música rap, trap i indie.

Divendres

L’artista Albany va ser l’encarregada d’obrir el festival acompanyada per Tita Desustance fent de Dj. Són les companyes perfectes, ja que creen un molt bon ambient i fan que el públic s’entregui al màxim.

Va cantar ella durant 1 hora i després va pujar José (el seu nuvi) i això va crear una gran exaltació per part de l’audiència.

Després d’Albany, va entrar Pedro Ladroga, un cantant de trap. Sens dubte va ser el que més influència va tenir, ja que el públic va arribar a fer-se sang ballant amb la seva música. Les dues imatges més destacades del Cara B són durant el concert del Pedro Ladroga.

Té molt bona posada en escena, ja que interactua constantment amb l’audiència. De fet en diversos moments de l’actuació va deixar que la gent cantés parts de les seves cançons amb el micròfon.

L’artista Pedro Ladroga durant un moment de la seva actuació. (Luna Lausín)

Va estar quasi dues hores seguides i, per acabar, va gravar una escena del seu pròxim disc mentre ell estava a l’escenari i es veia al públic cantant i ballant les seves cançons.

Seguidament va arribar a l’escenari La Zowi, va escalfar l’ambient amb el seu luxuriós trap tot i les deficiències que presenta la seva veu i els pocs recursos musicals que atresora.

El seu concert era un dels més esperats i va complir totes les expectatives que tenia la gent sobre ella.

Va anar acompanyada de dues ballarines professionals que li donaven més joc a la seva actuació.

Quan va acabar la seva actuació, va entrar Cecilio G, probablement sent l’artista més esperat de tota la nit. Va trigar a començar en cantar, ja que li va donar bastant importància al seu Dj. Tot i això, va estar 1 hora cantant i també interactuant amb el públic.

Cecilio G fregant l’escenari després de l’actuació de La Zowi. (Luna Lausín)

Fins i tot, en mig d’una cançó es va tirar, fent que l’audiència donés el màxim de la seva energia. Però sense dubte, el millor moment per destacar de la seva actuació, és quan es va posar a fregar perquè anteriorment, la Zowi, va deixar tot l’escenari ple d’aigua. També aquest fet va ser causant que la seva actuació trigués a començar.

El següent artista que va entrar a l’escenari va ser Sticky M.A, tot i que el públic ja estava gaire cansat perquè feia hores que eren de peu, ballant i cantant.

La seva música té molt ritme així que va aconseguir que la festa no es decaigués. Va estar gairebé dues hores cantant i va fer que la festa segueixi igual de bé i activa de com havia començat.

Cap a les 23:45 va entrar Rels b. També va aconseguir interactuar molt amb el públic, fent que la gent es deixés les cordes vocals amb les seves cançons.

Després va arribar Dora Black (Pimp Flaco i Kinder Malo), l’última actuació del festival. Al ser els artistes més coneguts, van crear un molt bon ambient, ja que l’audiència estava entregada al 100%.

Luna Lausín és una de les redactores de la Revista Escolar Digital (RED)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here