Coneix les futures estrelles de la música electrònica

Una de les actuacions del Levi's Music Project (MTV)

Levi’s col·labora amb Microfusa i Alizzz en un projecte únic per promocionar nous talents de la música urbana

Per Judith Vives

T’agradaria saber quines seran les properes estrelles de la música electrònica? Doncs apunta aquests noms: Clara Rueda, Kristina Petkovic (Kristy V), Laura Fernandez Etxeberria (Alvva), Simbiat Aly (Simblackk), Antony Sierra Ramírez (Godymaster), Victoria Riba Muns (Vicco), Julen Larrañaga (Julen Larra), Pau Borrell Soria (Aubor), Jose Antonio Perez Gonzalez (Jason Praut), Jaime Bezares (Bezares), Àlvar Antúnez Egurbide (Zona O), i Jaume Díaz Martín-Zamorano (Jumer)

Aquests són els joves artistes que han participat en la nova edició del Levi’s Music Project, un projecte impulsat per la marca de roba per promocionar nous talents del trap i la música urbana.

Levi’s i Microfusa s’han aliat per promocionar una nova generació d’artistes (MTV)

Amb el seu projecte musical, Levi’s “vol que s’associï la marca amb la música actual”, explica Toni Lenz, professor de producció a Microfusa. La primera edició, que es va celebrar l’any passat, va comptar amb la col·laboració de l’artista Rosalía i de l’escola Jam Session.

En aquesta edició, Levi’s ha col·laborat amb Microfusa, escola de tecnologia musical i so. El centre ha estat l’encarregat de formar els joves seleccionats en producció musical per participar en aquest programa.

Al llarg d’aquest curs han pogut aprendre i aprofundir sobre les tècniques i eines per poder crear èxits musicals. I és que malgrat que n’hi ha que ja tenien formació en música clàssica o jazz, els faltava la formació a Microfusa per introduir-se en els secrets de la música electrònica i urbana.

Durant el curs, els joves han tingut l’oportunitat d’assistir a diverses masterclasses que va oferir Alizzz, productor col·laborador habitual de C Tangana o Rosalía, i en les quals els alumnes van poder escoltar les idees i feedback que els va donar aquest reconegut DJ i productor.

Com a part del projecte, al final del curs, els participants van presentar els seus temes finals en un gran esdeveniment celebrat a la sala Razzmatazz el passat 14 de juny. Va ser l’ocasió ideal per comprovar el talent de les futures icones de la música electrònica.

Segons valora Toni Lenz, “en general ens ha sorprès molt el nivell, perquè alguns participants no havien tocat mai l’ordinador ni sabien què era la producció musical, i el resultat final ha estat molt bo”.

Després d’aquesta experiència, els joves que han participat al Levi’s Music Project podran veure editats els seus temes gràcies a la col·laboració amb Warner Music, que contribueix així a la visibilitat d’aquests artistes. A més a més, les cançons també estaran disponibles a plataformes com Spotify.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here