Córrer per una bona causa

Petits i grans participen a la cursa Millor Junts de la Fundació Rafa Nadal, que recapta fons per a joves amb dificultats. (FRN)

La cursa Millor Junts destinarà els beneficis al Centre de la Fundació Rafa Nadal a Palma de Mallorca

Per Cristina Sala

El running s’ha convertit en tota una moda en els últims anys. És un esport accessible i barat, que qualsevol pot practicar només amb unes malles i unes sabatilles d’esport.

A més, el running té molts beneficis per a la salut, ens ajuda a enfortir els nostres ossos i exercitar tots els músculs del nostre cos. I no només això! Cada cop que superem les nostres marques, augmentem la nostra autoestima.

Però, i si a més poguéssim ajudar a altres persones? A joves que no tenen les mateixes oportunitat que la resta? Aquesta és precisament la intenció de la Cursa Millor Junts, que es celebrarà el proper diumenge 11 de març a Palma de Mallorca.

Ajuda els altres mentre practiques esport 

La Fundació Rafa Nadal celebra la 2na edició de la Cursa Millor Junts, un esdeveniment per a joves, petits i grans que recorrerà les zones més desfavorides de Palma de Mallorca a través de 3 recorreguts diferents, adaptats a les diferents edats dels corredors.

Els beneficis de la carrera es destinaran al centre de la Fundació a Palma, que atén a més de 200 nens, nenes i adolescents en risc d’exclusió social.

Les curses solidàries estan cada cop més de moda: fer esport mentre contribuïm a construir una societat més justa. (FRN)

“D’aquesta manera, no només promovem hàbits saludables i els valors de l’esport, sinó que contribuïm a millorar la qualitat de vida d’aquests joves”, afirma María Francisca Perelló, Directora de Projectes de la Fundació Rafa Nadal.

Les curses solidàries estan de moda i cada cop més persones s’animen a posar el seu granet de sorra  mentre practiquen esport. Només a la primera edició de Millor Junts, ja hi van participar 450 persones de totes les edats. I tu, corres per una bona causa?

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here