Descobreix la natura amb insectes robot

La tecnologia avança a passos gegants i ens ajuda a entendre com funciona el nostre entorn. (MNCN)

El Taller Beetle-Bot del Museu Nacional de Ciències Naturals t’ensenya a crear el teu propi robot escarabat

Per Gemma Juncà

La tecnologia cada vegada està més present a les nostres vides: telèfons mòbils, ordinadors, electrodomèstics, drons… Totes aquestes eines fan que les nostres activitats quotidianes, a classe o a casa, siguin més fàcils.

Al terreny de la ciència, la tecnologia també juga un paper clau i suposa una gran ajuda pels investigadors. Aporta rapidesa, informació, solucions i ha permès realitzar importants descobriments, per exemple al camp de la genètica.

Avui en dia, els avanços tecnològics han permès crear màquines molt més complexes i intel·ligents: els robots. Les seves capacitats i habilitats no paren de créixer i superar expectatives. En un futur, qui sap el que podran arribar a fer! 

Com funcionen els robots?

Els robots arriben al Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid i ho fan de la mà de la natura i la ciència! Entre totes les activitats que organitza el Museu tindràs l’oportunitat d’endinsar-te al món de la robòtica al Nou espai Open Fab Lab.

Per descobrir el món que ens envolta estant a l’última pots participar al Taller Beetle-Bot [Robot Escarabat]. Gràcies a les col·leccions entomològiques del Museu, coneixeràs l’estructura d’insectes tan curiosos com els escarabats.

A més, amb l’ajuda de diferents components electrònics, aprendràs les parts bàsiques d’un robot. Després ja estaràs llest per muntar i programar el teu propi Beetle-Bot! Tot un repte, oi? 

Noves tecnologies com les impressores i escàners 3D ens permeten estudiar amb més profunditat els nostres orígens i la naturalesa que ens envolta. (MNCN)

La robòtica: un univers sense límits 

Però això no és tot! El MNCN et dóna la possibilitat de no deixar d’ampliar els teus coneixements a través de més activitats educatives en les quals podràs experimentar amb impressores 3D, aprendre programació i crear aplicacions…

El coneixement no té límits i la robòtica, tampoc! Descobreix tot el que el Museu Nacional de Ciències Naturals té preparat per tu.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here