Les destinacions per aprendre idiomes preferides pel jovent

Els joves poden decidir on aprendre anglès. (Pixabay)

Els campaments d’idiomes a l’estranger són una opció perfecta per posar en pràctica les teves habilitats lingüístiques

Per Judith Vives

És molt cert que no hi ha una edat límit per posar-se a aprendre una llengua, però també està demostrat que com més aviat comencis a estudiar una llengua estrangera, més fàcil et resultarà.

Una de les fórmules més efectives per aprendre anglès o altres idiomes -com el francès, alemany, italià, japonès i coreà- són els campaments d’idiomes a l’estranger.

Aquests campaments ofereixen una immersió lingüística total que permet aprendre l’idioma molt més ràpid i, per descomptat, d’una manera molt més divertida.

A més, viatjar a l’estranger és una oportunitat única per conèixer a altres nois i noies i gaudir d’una experiència inoblidable que serà molt beneficiosa per la teva educació i el teu creixement personal.

 

Un nou idioma en un entorn multicultural

Els campaments ofereixen un entorn segur i perfecte per poder treure-li punta a l’idioma mentre coneixes a nois i noies de tot el món, en un ambient internacional que afavoreix l’ús de la llengua que s’està aprenent.

A més, també podràs conèixer a fons les cultures i costums de la destinació en qüestió, de manera que els campaments d’idiomes a l’estranger són una alternativa molt interessant als campaments d’estiu convencionals.

Alhora, podràs participar en una gran varietat d’activitats i excursions. Fins i tot, hi ha programes intensius o cursos especialitzats per combinar l’aprenentatge de l’idioma amb una activitat concreta, com busseig, tenis o cuina.

No es tracta d’estar a classe tot el dia, al contrari! En aquests cursos aprendràs idiomes mentre practiques esports com futbol, ​​voleibol o tennis, o participes en les diferents visites culturals. Fins i tot podràs practicar l’idioma en les festes i barbacoes que s’organitzen durant el campament.

A ESL Idiomes a l’Estranger organitzen campaments d’idiomes a l’estranger en anglès, francès, italià i alemany, i fins i tot altres idiomes com el japonès o el coreà. Es tracta de cursos especialment dissenyats per a nens i adolescents de 7 a 17 anys.

Destinacions per a tots els gustos

Hi ha moltes opcions de destinacions on els joves poden aprendre anglès, sigui a Europa, als Estats Units o al Canadà. A més de practicar l’idioma local, aquestes destinacions tenen una oferta cultural i d’activitats que pot ser de gran interès per als estudiants.

Ciutats com Londres, Los Angeles o Toronto són destinacions molt populars, però hi ha altres llocs igual de recomanables per participar en un campament d’estiu.

Alguns es troben en països menys típics com Malta, on l’anglès és un idioma oficial i l’oferta cultural i d’oci és realment sorprenent.

A Anglaterra, a part de Londres, hi ha un munt de ciutats perfectes per aprendre anglès; Canterbury, Ardingly, Keele, Brighton o Manchester estan entre els destins preferits dels joves que volen aprofitar les seves vacances per practicar l’idioma.

Per no parlar d’Irlanda i la seva capital, Dublín, una ciutat amb un ambient jove i dinàmic que la fa perfecta per als estudiants d’anglès.

Si t’atreveixes a anar més lluny, Los Angeles i Nova York segueixen sent les destinacions preferides per la gent jove i els seus campaments reuneixen a un gran grup internacional. El mateix passa a les grans ciutats canadenques, com Toronto o Vancouver.

 

Descobreix altres idiomes

Si el que busques és perfeccionar el teu francès, pots fer un campament a França però també a altres destinacions a Bèlgica, Suïssa i fins i tot Canadà.

Prefereixes llançar-te amb l’alemany? També trobaràs opcions per fer campaments específics a Alemanya, Àustria i Suïssa.

Si estàs pensant en fer un campament d’idiomes a l’estranger, no esperis més: pots començar pràcticament qualsevol setmana de l’estiu! Entra al web de ESL o visita una de les seves oficines a Bilbao, Barcelona, ​​Madrid, Sevilla i València i informa’t sobre totes les destinacions que t’estan esperant.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here