Les destinacions preferides dels joves

Un jove turista de motxilla de viatge (Getty)

Espanya és un dels països preferits dels ‘millennials’ i la Generació Z per viatjar i passar l’estiu

Per Judith Vives

Arriba l’estiu i s’acaba el curs. És el moment de pensar en les vacances! Ja saps on passaràs l’estiu?

El món t’ofereix un munt de destinacions on pots passar unes vacances inoblidables, des de ciutats com Nova York, París o Londres, on podràs gaudir de la cultura i l’oci, fins a llocs llunyans com Vietnam, Japó o Nova Zelanda, on viure increïbles aventures.

Pont de Manhattan de Nova York, la ciutat més turística d’Estats Units. (Getty)

Segons l’informe que elabora cada any la WYSE Travel Confederation, els motius dels joves per viatjar estan relacionats amb el desig d’experimentar les destinacions i les seves cultures.

Alhora, els joves també busquen aprendre i expandir els seus coneixements. Per això, moltes vegades una destinació de vacances es pot acabar sent el lloc que escullis per anar a la universitat.

Estats Units segueix sent el destí preferit per als joves, amb Nova York i la Costa Oest al capdavant. No obstant això, la popularitat d’aquest país està baixant, mentre que altres països guanyen popularitat.

El Big Ben, símbol de Londres. (Arxiu)

El Regne Unit és una altra destinació habitual a l’estiu, especialment per a aquells nois i noies que volen aprofitar les vacances per perfeccionar l’anglès.

I per als més atrevits, destinacions com Austràlia i Nova Zelanda també ofereixen la combinació ideal d’oci, turisme i pràctica de l’idioma.

Itàlia compta amb moltes ciutats atractives per als joves. Roma, sens dubte, per tota la seva riquesa cultural, així com Florència, on també se suma l’ambient jove i dinàmic propi d’una ciutat universitària.

Split, una de les ciutats més turístiques de Croàcia (Turismo Croacia)

Croàcia s’ha guanyat en els últims anys un lloc d’honor entre les preferències dels joves viatgers. Platges i festivals de música són l’oferta que busquen en aquest país.

Un altre país que puja punts és Espanya, gràcies a la seva oferta de cultura, gastronomia i clima. Eivissa i la Costa Brava són les destinacions més sol·licitades, per la seva combinació de platja, festa i esperit mediterrani.

La Sagrada Família, un de les icones de Barcelona. (Getty)

Sense oblidar Barcelona, el dinamisme de la qual l’ha convertit en ciutat de referència per a les empreses i emprenedors més innovadors, i per a molts joves que pensen en el seu futur.

Si estàs pensant en passar uns dies a Barcelona, recorda que trobaràs un allotjament ideal per a joves a TSH Campus Barcelona Marina.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here