El dinar temàtic de Bell-lloc

L'Escola Bell-lloc organitza un dinar temàtic inspirat en Alemanya. (Escola Bell-lloc)

Bratkartoffels, frankfurts i berlines era el menú del dinar alemany

Per Luis Rodríguez

Amb quin país estava relacionat el dinar temàtic que es va oferir a l’escola Bell-lloc del Pla?

El passat divendres 8 de febrer l’escola Bell-lloc va preparar un dinar temàtic a tots els alumnes de Bell-lloc, aquest és el segon dinar especial que s’ha fet al llarg d’aquest curs, el primer dinar especial va ser americà, però aquest cop es va decidir fer un dinar alemany que estava compost pels següents plats: bratkartoffel de primer;  frankfurt de segon, una berlina de postres i de beguda hi havia Fanta de taronja.

L’Escola Bell-lloc organitza un dinar temàtic inspirant en Alemanya. (Escola Bell-lloc)

La raó pel qual es fan aquestes celebracions és perquè es vol inaugurar l’escola. En aquests dinars especials que es fan a l’escola Bell-lloc també poden venir pares i familiars dels alumnes de Bell-lloc per gaudir tots junts d’aquell magnífic menjar, també és una oportunitat de que els pares vegin el dia a dia del seu fill.

Quan es fa un dinar d’aquest tipus el que es fa és decorar tot el menjador amb banderes del país corresponent, en aquest cas Alemanya. Això fa que tingui un ambient diferent als dies normals i que no tingui res a veure.

Les cuineres fan una gran feina cuinant per a tanta gent. (Escola Bell-lloc)

Hi ha una dada que sorprèn molt i es que Bell-lloc del Pla és l’escola de Girona on es fa més menjar, afegint alumnes i professors. Així que jo crec que aquest treball realitzat per les cuineres que s’han de aixecar molt aviat dia a dia s’ha d’agrair molt.

Luis Rodríguez és un dels redactors de la Revista Escolar Digital (RED)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here