¡Envolta’t de gent d’altres països!

Atreveix-te a provar una nova experiència i viure en un entorn internacional. (Arxiu)

Viure en un ambient internacional t’ajuda a sortir de la zona de confort i guanyar habilitats que t’obriran portes al futur

Per Judith Vives

Per projectar el teu futur has de triar uns estudis que et preparin per al món laboral. Però hi ha altres extres que poden ajudar-te a destacar.

Per obrir-se camí en un entorn professional, a més d’uns coneixements específics també fan falta altres habilitats, des de parlar idiomes a saber saber moure’s en situacions diferents.

Una experiència molt positiva que t’ajudarà a preparar-te pel futur és viure en un entorn internacional: des d’estudiar una carrera en un altre país a fer un curs d’anglès per a perfeccionar-lo, tens moltes opcions per viure una experiència internacional.

Compartir experiències i créixer com a persona

Quan te’n vas a estudiar a l’estranger no només entres en contacte amb la població local, sinó també amb moltes persones que procedeixen de països diferents.

Per això, una gran opció és allotjar-se en una residència per a estudiants, on la majoria de gent es troba en una situació similar.

Tenir l’oportunitat de conèixer gent de tot el món, els seus costums i les seves opinions t’ajudarà a obrir la ment i a aprendre un munt de coses que no s’ensenyen a la universitat.

Per començar, un entorn internacional posarà a prova les teves habilitats amb els idiomes. Així podràs perfeccionar l’anglès i guanyar confiança al parlar-lo.

També desenvoluparàs la teva capacitat d’adaptació, ja que quan arribes a un lloc que no coneixes, has enfrontar-te a moltes situacions noves, petits costums i altres aventures que t’ajudaran a créixer com a persona.

Conviure amb diferents cultures

A tot això cal afegir l’oportunitat de conèixer noves cultures i maneres d’entendre el món. Una experiència internacional t’obliga a sortir de la zona de confort i et fa treure el millor de tu.

Després d’aquesta prova segur que estaràs molt més preparat per encarar el futur amb més seguretat.

Quan arribi el moment d’iniciar la teva carrera professional, podràs aportar un munt d’idees noves i una perspectiva diferent, una cosa que les empreses sabran valorar.

Anima’t a sortir de casa i fer el salt internacional. En una residència per a estudiants trobaràs l’entorn perfecte per compartir la teva experiència. Si el teu destí és Barcelona, ​​descobreix l’oferta que tenen per a tu en TSH Campus.

? It's time for good times & tan lines! ?‍♀️ So why not sorting out the accommodation for the new academic year, quick and easy? Live summer to the fullest! ? TSH Campus's all-inclusive fare includes: ?2 campuses to pick from: TSH Campus Barcelona Marina or TSH Campus Barcelona Poble Sec ?5 student room types ?24h reception & on-site assistance ?Rooftop swimming pool(s!) ?In-house gym ?Lounges and game areas ?Laundry service ?A vibrant international community Book now your room & get ready for the best year of your life! Link in bio ✨* * * #TSHCampus #TSHLife #thestudenthotel #studenthousing #studentaccommodation #studentflat #studenthouse #designaccommodation #studentfacilities #universitylife #studentlife #abroadlife #studyabroad #erasmuslife #erasmusprogramme #marinabcn #poblesec #poblenou #montjuic #barcelona #bcn

A post shared by TSH Campus (@tshcampus) on

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here