Gestió esportiva, una opció de futur a Alemanya

A Alemanya pots estudiar un grau dual de gestió d'empreses esportives (Pixabay)

La universitat dual ofereix graus en gestió d’empreses esportives, organització de viatges, turisme i esdeveniments

Per Judith Vives

Alemanya és una de les destinacions més interessants per als joves que volen començar a treballar però són conscients de la importància de comptar amb una titulació.

El sistema d’Universitat Dual alemany combina el millor dels dos mons, oferint als estudiants l’oportunitat de dedicar el 50% del temps a la formació i l’altre 50% a l’experiència professional en empreses del sector.

Si estàs pensant en marxar a Alemanya però no trobes un curs a la teva mida, ara tens nous graus entre els quals escollir: Gestió d’empreses esportives, Turisme i esdeveniments, Màrqueting, Gestió immobiliària i Organització de viatges. Aquests nous graus es poden cursar a la ISBA University a Freiburg.

Cada vegada més estudiants aposten per la Universitat Dual, per la qual cosa és lògic que l’oferta educativa s’ampliï amb nous graus. Fins ara, el grau estrella ha estat el de Grau dual en Administració i Direcció d’Empreses amb especialització en direcció d’hotels.

Ara amb el títol de Gestió d’empreses esportives podràs formar-te per treballar en clubs esportius, rehabilitació i altres àmbits esportius. T’imagines convertir la teva passió en la teva professió?

A més, amb la universitat dual podràs fer-ho en un entorn internacional, amb l’oportunitat d’aprendre un altre idioma i conèixer altres cultures i formes d’entendre el món.

Un futur ple de possibilitats

Entre els nous graus destaca també el de gestió immobiliària. Aquest grau et prepara per a desenvolupar projectes en el sector construcció, des del desenvolupament fins a la venda, comercialització i administració.

Altres novetats són els graus de Turisme i esdeveniments, Organització de viatges i Màrqueting. Alemanya és una destinació perfecta per formar-te en aquest àmbit, ja que es tracta d’un dels països europeus amb una activitat econòmica i turística més potent.

Pots accedir a aquests graus a través de Bridge4Mobility, que obrirà una nova convocatòria per als cursos d’alemany el pròxim 1 de juliol.

Garantir que arribes a Alemanya amb un nivell bàsic d’aquest idioma és un dels compromisos d’aquest centre.

Per aquesta raó, tots els programes inclouen cursos d’alemany per situar-te en el nivell B2, el necessari per poder defensar-te tu sol, seguir les classes i poder-te comunicar amb els companys i amics. No calen coneixements previs!

A més, a Bridge4Mobility vetllaran perquè arribis a Alemanya amb tots els tràmits necessaris, l’allotjament assegurat i un conveni de pràctiques per poder entrar de seguida en el món laboral.

 Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here