Grans regals per a estudiants d’anglès

Hi ha molts tipus de regals per fer a estudiants d'anglès. (Arxiu)

Llibres, sèries, jocs i tecnologia poden ser molt útils per a practicar un nou idioma

Per Judith Vives

S’acosten les festes nadalenques i ja pensem en els regals que hem de fer als nostres familiars i amics més propers, per no parlar dels amics invisibles.

Si la persona a qui has de fer un regal està estudiant anglès, les coses seran molt més fàcils. Hi ha molts regals útils per aquells que estan aprenent un nou idioma. Et portem algunes idees de la mà de Trinity College London.

Llibres en anglès

Els llibres sempre són un regal perfecte, també per a qui està estudiant anglès. Segons el nivell, pots regalar un dels seus llibres favorits en anglès o animar-lo a llegir una novel·la nova.

Si el nivell d’aquesta persona no és prou alt per atacar un llibre sencer en versió original, pots buscar versions de novel·les adaptades per a estudiants d’anglès.

Si la persona és cuinetes, una altra idea pot ser un llibre de receptes en anglès. Així, a més de provar nous plats i receptes, també podrà posar en pràctica els seus coneixements de l’idioma.

Llibres en anglès per practicar l’idioma (LV)

Una altra opció és regalar llibres específics per aprendre anglès. Al web de Trinity College London pots trobar una llarga llista de materials certificats com a material per preparar els exàmens oficials.

El més interessant d’aquests llibres de text és que estan orientats a preparar les quatre habilitats bàsiques de la llengua. Tampoc pot faltar un bon diccionari i algun manual per repassar els verbs.

Pel·lícules i sèries

Qualsevol estudiant d’anglès busca sempre l’oportunitat de posar a prova els seus coneixements.

Una manera de fer-ho és veient pel·lícules o sèries en versió original. Així doncs, per què no regalar-li un DVD amb les seves pel·lícules o sèries favorites? Les podrà tornar a gaudir però, aquesta vegada, en la llengua original.

Si el seu nivell és baix, podrà utilitzar els subtítols com a suport; si domina l’idioma, pot provar a veure les pel·lícules o sèries directament en anglès.

Regals tecnològics

La tecnologia ens ajuda a gairebé tot, també amb l’anglès. Actualment comptem amb assistents de veu multilingües, que ens ajuden a traduir missatges.

També podem configurar l’assistent en l’idioma que ens interessa per poder-hi mantenir una conversa bàsica i posar a prova les nostres habilitats de comunicació.

Amazon Echo és un assistent intel·ligent que respon a instruccions de veu. (Amazon)

A la llista de regals tecnològics no pot faltar tampoc un punt de llibre electrònic amb traductor anglès-espanyol. Així, la persona pot llegir en anglès i anar consultant al mateix temps les paraules que no coneix.

Agendes i calendaris

Un regal pràctic i més econòmic pot ser un calendari en anglès que inclogui cites, amb el qual es pugui practicar cada dia. També hi ha calendaris específics en què cada dia pots aprendre una paraula nova o conèixer el significat de noves expressions.

Amb la mateixa idea pots buscar una agenda que inclogui frases, perquè aquesta persona tingui cada dia el repte d’aprendre alguna cosa nova o fins i tot anotar-ho en anglès.

Un cap de setmana a Londres

Si vols fer un regal realment especial, organitza una escapada a Londres o a qualsevol altra ciutat de parla anglesa. Serà una ocasió única per comprovar que el nostre nivell d’anglès avança adequadament.

I recorda que, per confirmar el teu nivell, res millor que fer els exàmens oficials. A Trinity College London t’ajuden. Consulta-ho amb ells!

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here