Junior Report i el canvi climàtic, protagonistes a l’Escola Anna Mogas

Una alumna grava una entrevista amb un telèfon mòbil. (Laia Ros)

El crèdit de síntesi de l’escola s’ha basat en els continguts de Junior Report sobre el canvi climàtic

Durant aquesta setmana, els alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Anna Mogas de Granollers han fet el crèdit de síntesi titulat ‘Fem de periodistes. El canvi climàtic’.

Amb la col·laboració de Junior Report, els estudiants han desenvolupat els seus treballs basats en les càpsules informatives del diari digital per a joves.

Dilluns passat, les periodistes Arianna Ranesi i Elisabet Claus van impartir a l’Escola Anna Mogas els tallers d’Actualitat a l’aula. A través d’aquestes sessions, els alumnes van descobrir com funcionen els mitjans de comunicació i van fer la primera edició del seu propi diari.

Les càpsules sobre el canvi climàtic publicades a Junior Report en català, castellà i anglès han servit per complementar els coneixements dels alumnes quan han desenvolupat el tema principal del seu treball.

 

Visita a la redacció

L’activitat ‘Fem de periodistes. El canvi climàtic’ ha acabat amb una visita a la redacció de Junior Report.

Durant la visita s’han fet entrevistes a diferents redactors i professionals de Pauta Media i Blue Globe Media, que han explicat com es desenvolupen els diferents processos d’un projecte informatiu: des de la producció dels continguts fins a la redacció i edició de textos, passant per la promoció i la publicació.

Els estudiants també han après temes de màrqueting digital, posicionament web i audiències gràcies a l’acompanyament de Maca Arena, responsable de Comunicació i Màrqueting de l’Associació de Promotors Musicals, i de Vinícius Muniz, programador d’APM.

Després d’una setmana exercint com a periodistes, els estudiants han posat fi a una gran experiència professional.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here