Junior Report FP, el diari de la formació professional

Tota la informació sobre l'oferta en formació professional, a Junior Report FP. (LV)

El diari per a joves de La Vanguardia oferirà als estudiants tota la informació que necessiten saber sobre les FP

Junior Report, el diari per a joves de Lavanguardia.com, posa en marxa aquest dilluns 18 de febrer una nova secció dedicada específicament a la Formació Professional (FP).

El projecte arriba a la plataforma digital amb l’objectiu de facilitar als joves tota la informació relativa a la formació professional i convertir-se en una eina que els ajudi a encarar el futur acadèmic.

“La idea neix davant de la falta d’informació que hi ha sobre les opcions de l’FP”, explica l’equip de Junior Report. “És una opció que té molta sortida professional i en la qual hi ha escoles molt professionals que ofereixen programes molt bons orientats a les necessitats del mercat”.

Junior Report FP oferirà informació sobre les diferents opcions de formació professional en col·laboració amb els centres que participen en el projecte. L’objectiu és que els estudiants puguin considerar l’FP com una opció més.

Així mateix, la nova edició de Junior Report pretén fomentar la interacció amb els estudiants, i per això els anima a escriure per sol·licitar o proposar la informació específica que necessiten. “Els joves han de trobar respostes a les seves preguntes”.

Junior Report FP compta amb la col·laboració de Bridge4Mobility, Centre d’Estudis Politècnics, Escola Pejoan de Barcelona i l’IFPS Roger de Llúria.

El diari dels joves lectors

Junior Report va néixer el maig del 2017 com “el diari per a joves lectors”, amb l’objectiu d’explicar els grans reptes de l’actualitat a joves estudiants.

Així, cada setmana presenta un tema d’actualitat global, desglossat en càpsules informatives que expliquen el context, els protagonistes i altres claus informatives per facilitar-ne la comprensió.

Des del seu llançament, el projecte Junior Report no ha parat de créixer amb iniciatives tan interessants com els tallers ‘Actualitat a l’aula’ i els diaris escolars del projecte RED Revista Escolar Digital.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here