El diari per a joves Junior Report s’uneix a l’AMIC

El diari per a joves Junior Report s’ha unit a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), un organisme que aplega diversos mitjans de comunicació de l’àmbit català per oferir assessorament professional i afavorir l’intercanvi d’experiències.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és donar a conèixer la tasca informativa de Junior Report, un diari digital adreçat al públic més jove per explicar els grans temes d’actualitat global de forma didàctica i explicativa.

D’aquesta manera es buscar implicar els més joves en el món que els envolta perquè esdevinguin actors de futur.

Des que es va posar en marxa ara fa més d’un any, Junior Report ja compta amb una cinquantena de temes que expliquen els protagonistes, les causes, les conseqüències i el perquè de les notícies, mitjançant un format informatiu que combina text, vídeo, imatges i continguts de xarxes socials.

Què provoca el canvi climàtic, què són les fake news i com ens afecten, qui són les protagonistes de l’esport mundial o per què triomfen els populismes arreu del món són alguns dels temes tractats durant l’últim any.

Junior Report es publica en castellà a LaVanguardia.com i també compta amb edicions en català i en anglès.

Enguany, l’equip de periodistes de Junior Report també continua amb els tallers L’actualitat a l’Aula, una iniciativa per donar a conèixer el paper de la premsa i l’ofici de periodista a alumnes d’ESO.

A més a més, aquest curs s’ha posat en marxa la Revista Escolar Digital (RED), un projecte que introdueix el periodisme als centres educatius perquè els estudiants es converteixin en periodistes, dirigeixin la seva pròpia publicació digital i creïn una xarxa entre les escoles participants.

Les Revistes Escolars Digitals #RED van prenent forma i cada vegada més escoles es van sumant al projecte. L'última en…

Geplaatst door Junior Report op Donderdag 15 november 2018

 

Mitjans associats que comparteixen experiències

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) va ser creada l’any 1997 i compta amb 295 mitjans associats, més de la meitat dels quals són publicacions digitals.

L’AMIC ofereix diferents serveis i assessorament als seus socis, per garantir la qualitat de la informació i assegurar que tots els professionals del periodisme puguin exercir la seva feina en condicions.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here