El món de l’animació i els videojocs t’obre les portes

Durant la jornada de portes obertes podran veure's ‘demos’ de les assignatures. (CEV Barcelona)

Descobreix el món professional de l’animació durant la jornada de portes obertes de CEV Barcelona

Per Judith Vives

Si la teva passió és el món del 3D, l’animació i els videojocs, per què no fer-ne la teva professió?

Pot ser que ho hagis pensat algun cop però no tinguis gaire clar per on començar, perquè no saps exactament quina formació necessites ni quines sortides professionals poden tenir.

Fes una llista amb tots els teus dubtes i preguntes i passa per la Jornada de Portes Obertes de CEV Centre de Comunicació, Imatge i So que tindrà lloc el proper 30 de març, amb dos torns: les 10.30 h i les 12.00 h.

Tindràs ocasió de conèixer els professors del centre i aconseguir assessorament sobre l’oferta acadèmica i sobre els camins professionals que pots seguir per dedicar-te al sector del videojoc.

La formació especialitzada en 3D, animació i videojocs pot obrir-te la porta a un sector molt potent amb una gran demanda de professionals. Descobreix com participar en aquesta jornada!

Els sectors que depenen del 3D com el disseny gràfic, la publicitat, la infoarquitectura, la medicina, la realitat virtual o la indústria de l’animació tenen un bon present i un futur millor. Actualment generen el 20% de les ocupacions audiovisuals i l’any passat van incorporar 7.450 noves ocupacions.

Alumnes de CEV a les instal·lacions del centre (CEV Barcelona)

El 2020, es preveu arribar a les 40.000, però tot i així al nostre país hi ha manca de professionals ben qualificats que responguin a la demanda del mercat.

CEV és una escola oficial especialitzada al cent per cent que compta amb una àmplia oferta acadèmica de formació en animació digital en 2D i 3D, videojocs i efectes visuals. L’objectiu principal és que els alumnes puguin integrar-se amb èxit al mercat laboral.

 

L’experiència de professionals del sector

Tots els professors de CEV són professionals en actiu a grans empreses del sector, per la qual cosa podran parlar-te de la seva experiència i aconsellar-te amb coneixement de causa.

Entre els professors del centre trobaràs David Moreno, coordinador d’Art 3D, escultor i artista plàstic especialitzat en Modelatge 3D, que actualment treballa a nivell internacional a la Danysz gallery; Dani Gómez, professor de Narrativa i Animació 2D, il·lustrador i autor de llibres il·lustrats; José Antonio Andújar, professor de Programació i fundador de Jandusoft, empresa dedicada al desenvolupament i llançament de videojocs, o Gonzalo Fernández, coordinador de VFX i Projectes, realitzador de postproducció i VFX, i artista que ha treballat a Loftstation i Eyesberg Studio.

El centre té a més a més col·laboradors de diferents empreses capdavanteres que imparteixen cursos de nivell avançat o especialització com Marcos Nogué (3D Character designer a Ubisoft), Toni Justamante (Concept artist a Social Point), Roger Montserrat (Game designer a Codiwans) o Litos López (Concept artist a 8bitstudio i Paizo Publishing), entre altres.

També podràs xerrar amb antics alumnes del centre que ensenyaran el seu portafolis actual, explicaran la seva experiència com a alumnes i els seus primers passos professionals al sector.

Durant aquesta jornada també podràs provar videojocs desenvolupats per alumnes i assistir a les demos, sessions breus que serveixen per mostrar el que trobaràs a les classes del grau, els postgraus i els cursos d’especialització.

En aquestes demos podràs veure com s’implementa un projecte multimèdia en diferents dispositius o com es desenvolupen les aplicacions interactives d’entreteniment, permetent la interacció amb els elements 3D.

Anota el 30 de març al teu calendari: és el dia que podràs entrar al món dels videojocs amb CEV. No en perdis l’oportunitat!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here