‘Naturalmente’: notícies fresques per a joves científics

Portada de la nova edició de ‘Naturalmente’, la revista del Museu Nacional de Ciències Naturals. (MNCN)

La nova edició de la revista del Museu Nacional de Ciències Naturals inclou articles sorprenents i tota la informació sobre les activitats d’estiu

Arriba l’estiu: la calor, els gelats, els matins de barbacoa a la piscina i els capvespres a la platja. Però, sobretot, arriben els moments lliures per relaxar-nos i fer el que més ens agrada.

Aquest estiu arriba també la nova edició de la revista Naturalmente! Aquesta 18ª edició de la revista, elaborada pel Museu Nacional de Ciències Naturals, es presenta en el millor moment per entretenir-nos i descobrir els escenaris i espècies més fascinants.

Extra, extra! Descobreix tots els continguts

Expedicions científiques a illes paradisíaques, espècies sorprenents com la Ramisyllis multicaudata o el Top 10 de les espècies més destacades de 2017 són alguns dels continguts del nou número.

A més, també hi trobaràs reportatges escrits per experts científics.

Podràs descobrir en què consisteix la feina de la conservadora de les Col·leccions de Paleoinvertebrats i Paleobotànica, què són els Boscos Model o com aprendre a fer il·lustració científica.

20 aniversari del Museu d’Estiu

Amb la revista també podràs posar-te al dia de les millors activitats organitzades pel MNCN durant l’estiu.

Des del campament urbà per a nens d’entre 5 a 12 anys, fins a les activitats i tallers per celebrar el Dia Mundial dels Oceans, passant pel desè Congrés Científic organitzat per a escolars.

Exposició ‘Les noies som guerreres… i també enginyeres’. (MNCN)

També coneixeràs les exposicions que poden visitar-se durant les vacances d’estiu: Companys de pis, Biodiversitat domèstica, Les noies som guerreres… i també enginyeres i Bellesa Natural.

Si vols rebre la revista, només t’has de subscriure a l’edició online!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here