Nous talents al Barcelona Games World

El videojoc Evil Inside ha estat el guanyador del concurs. (CEV)

Els millors projectes del CEV estaran presents en un dels esdeveniments de videojocs més importants del món

Per Judith Vives

La Barcelona Games World (BGW) és la cita de referència per a tots els amants dels videojocs.

Entre el 29 de novembre i el 2 de desembre, a la Fira Gran Via de Barcelona, ​​les grans productores i desenvolupadores de videojocs es reuniran per presentar les seves novetats. A la BGW també es donen cita els grans dissenyadors de videojocs del moment.

Per això és un dels esdeveniments més importants per a qualsevol persona que vulgui dedicar-se als videojocs, especialment per als joves que estudien graus d’especialització.

Participar en una fira d’aquestes dimensions pot obrir un munt de portes als nous talents i oferir-los noves oportunitats de futur. Això és precisament el que els ha passat als guanyadors del concurs organitzat per CEV Centre de Comunicació, Imatge i So entre els alumnes del centre.

CEV serà present a Barcelona Games World 2018 i promocionarà allà el treball dels seus alumnes a la zona d’Empreses Indies de Games Expo.

Concurs entre alumnes

Durant el mes d’octubre, CEV ha convocat aquest concurs per triar el millor videojoc de l’any desenvolupat per alumnes de l’escola. El certamen inclou dos premis, el del Públic i el del Jurat.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per professionals de la indústria com Joan Pons (Arhat GamesMES), Marc Nogué (Ubisoft), Litos López (8bit Studio) i David Boada (Animator Freelance).

“A l’estar format per professionals, el jurat valora els aspectes tècnics del projecte, així com la seva originalitat i l’experiència del jugador o gameplay”, explica Santi Garau, professor i coordinador de cicle en CEV.

Aquest jurat professional ha triat com a millor videojoc el projecte Evil Inside. “És un dels nostres millors projectes de l’última promoció”, assegura Garau.

Evil Inside, és un joc de terror psicològic amb una atmosfera molt immersiva. “L’apartat tècnic (gràfics, FX) és senzillament brillant. També compta amb un apartat narratiu bastant treballat, en què el jugador ha d’anar descobrint la història per arribar a un final sorprenent “, explica Garau.

El Premi del Públic es va triar a través d’una enquesta en xarxes socials. Més de 1.600 persones van participar i el videojoc més votat va ser The Last Step, un ‘walking simulator’ de misteri amb una ambientació futurista.

A The Last Step, el jugador es posa en la pell d’un ciberdetectiu que investiga el cas d’una jove desapareguda a Manhattan l’any 2049. En aquest títol de ciència ficció haurem de explorar l’entorn i buscar pistes per resoldre el crim.

Els dos videojocs guanyadors tindran l’oportunitat única de comptar amb el seu propi estand per promocionar el seu videojoc en la BGW. Poder presentar els seus projectes a la zona indie de la BGW suposa una gran oportunitat per als alumnes.

“Aquest esdeveniment el visiten molts professionals i publishers de la indústria, que es passegen per la zona indie per trobar nous talents i projectes amb potencial”, afegeix Garau.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here