Portes obertes al centre de l’esport

Les jornades de portes obertes són una bona oportunitat per conèixer per dins el lloc en el qual es vol estudiar. (INEFC)

El centre INEFC Barcelona obre les seves portes perquè futurs estudiants visitin les instal·lacions i puguin informar-se sobre els estudis que s’imparteixen

Per Mariona Coiduras

S’acosta el final de curs i és època de prendre decisions, com escollir quina carrera o grau universitari estudiar després del batxillerat.

Aquests dies moltes universitats i centres d’estudis obren les seves portes perquè alumnes i pares puguin veure les instal·lacions, conèixer-les per dins i imaginar com seria estudiar allí.

Si l’esport és la teva passió, aquesta setmana pots visitar l’INEFC Barcelona durant la Jornada de Portes Obertes: el proper 11 d’abril (a partir de les 12h) podràs informar-te sobre tot el relacionat amb els seus estudis.

Una sessió informativa

Les portes obertes començaran amb una sessió informativa: el cap d’estudis dirigirà una xerrada als alumnes i al final hi haurà un torn de preguntes per respondre tots els dubtes.

Alicia Belsa, Cap de Gestió Acadèmica d’INEFC Barcelona, explica que el que més interessa cada any als joves és la nota d’accés.

D’altra banda, els alumnes també tenen molt interès a conèixer més detalls sobre les PAP (Proves d’Aptitud Personal): les proves físiques que es realitzen cada any al juny i que els aspirants han de superar per entrar a la carrera.

Per Belsa és important conèixer les instal·lacions de primera mà. “Tenir la màxima informació abans de matricular-te t’ajuda a escollir millor”, assegura.

La veu de l’experiència

Aquest any les portes obertes inclouen com a novetat un tour guiat pels alumnes del centre. Els interessats podran veure les instal·lacions acompanyats per joves que, com ells, un dia es van plantejar centrar els seus estudis en l’esport i la salut.

Actualment, el centre de Barcelona està reformant les aules i l’equipament. Els estudiants del proper curs podran gaudir de noves instal·lacions i d’un nou mobiliari en un espai que facilita l’aprenentatge en equip.

Si vols anar-hi, encara hi ets a temps. La visita no requereix inscripció i l’entrada és lliure. D’altra banda, el centre INEFC Lleida farà una altra jornada de portes obertes el 5 de maig. A què esperes per conèixer-lo?

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

COMPARTIR
Article anteriorAl costat dels refugiats
Article següentEl futur és cosa de tots

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here