Premis per alimentar la vocació pel disseny

Anna Corsà ha guanyat el premi LCI Barcelona al millor Treball de Recerca de Batxillerat (LCI Barcelona / LCI Barcelona)

L’estudiant de Batxillerat Anna Corsà guanya el premi LCI Barcelona al Millor Treball de Recerca per un projecte sobre moda

Per Judith Vives

La vocació és una cosa que sovint sorgeix quan som joves. Quan apareix un noi o una noia que mostra un interès i capacitat especial per un tema cal aprofitar-lo i alimentar el seu somni perquè ho faci realitat.

Això és el que pretén el centre LCI Barcelona amb el seu premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat, i que aquest any ha recaigut en la jove Anna Corsà per un treball relacionat amb la creació d’una col·lecció de moda.

L’objectiu del concurs és promoure les vocacions vinculades al món del disseny, ja sigui disseny gràfic, d’interiors, de moda o de producte, així com impulsar la innovació i fomentar el talent creatiu dels estudiants.

En aquesta ocasió, ha estat la estudiant Anna Corsà, de l’Institut Daina Isard, la estudiant premiada. En el seu treball, Anna ha creat una col·lecció de moda a partir de creacions artístiques d’alumnes d’educació infantil que tenen com a temàtica el circ.

El jurat del premi, format per la directora de Pedagogia i els caps d’àrea de l’Escola, va tenir en compte la rigorositat, el mètode d’investigació que Anna Corsà va construir i la contribució del tema triat. També van valorar l’estructura, l’enfocament, els fonaments teòrics i les conclusions del projecte.

L’Anna ha rebut pel seu treball Circus un premi de 3000 euros. La dotació té una finalitat cultural i és la pròpia estudiant la que decidirà a quina destina el seu premi.

Alhora, l’Institut Daina Isard en què ha estudiat la jove també ha estat premiat. En concret, el centre ha rebut un lot de llibres de l’editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros.

El lliurament de premis va tenir lloc en el marc de la IX Jornada de Centres Educatius, en la qual es van reunir professionals de l’educació i l’orientació de Catalunya als quals LCI Barcelona va oferir un workshop destinat a dotar-los d’eines que puguin utilitzar a les aules .

Durant aquest acte també es van presentar els estudis que ofereix LCI Barcelona, ​​tots ells relacionats amb el disseny. A més, també es van explicar les activitats i tallers gratuïts que s’ofereixen des LCI Barcelona als estudiants de Batxillerat i/o Cicles Formatius de Grau Superior.

La convocatòria de la segona edició del Premi LCI Barcelona al Millor Treball de Recerca de Batxillerat ja està oberta. El termini per presentar treballs de recerca finalitza el maig del 2019.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here