Els primers èxits de Tom Kurv

Imatge promocional de Tom Kurv (Oriol Corominas)

L’alumne de Microfusa Oriol Corominas està darrere d’aquest DJ i productor que comença a despuntar amb els seus temes

Per Judith Vives

End up lonely és el títol del primer èxit de Tom Kurv, un jove DJ i productor que trepitja fort i té ganes de fer-se un lloc al món de la música dance i EDM. Darrere de Tom Kurv hi ha l’Oriol Corominas, un jove de Vic (Barcelona) que, des de fa temps, somia en convertir la seva passió per la música en la seva carrera.

Corominas està estudiant el diploma de producció musical de Microfusa, una formació que ha marcat un abans i un després en la seva trajectòria.

L’Oriol va començar la seva carrera musical als 15 anys, sempre amb la idea de seguir els passos d’artistes que admira i que li han servit d’inspiració, com ara David Guetta, Avicii, Hardwell, Armin Van Buuren, Martin Garrix o Kshmr, entre d’altres.

Des del principi, l’Oriol ha compost els seus propis temes, però no va ser fins que va arribar a Microfusa quan realment va veure que podia treure molt més partit del seu talent. “Vaig veure que estudiant producció de música electrònica podria oferir i crear les meves pròpies composicions musicals”, explica, i afegeix que gràcies als seus estudis ha “descobert eines perquè les cançons sonin millor“.

Tot el què ha après ho ha aplicat en els seus dos primers temes, que ja es poden escoltar a Spotify, YouTube i altres plataformes. Es tracta de End up lonely i Do not know your name.

Aquesta última és la cançó que Oriol ha compost al costat de Kardinal Points, un projecte paral·lel que ha posat en marxa amb uns amics. I és que tal com explica, avui en dia el productor pot tenir diverses facetes. Una està més centrada en la producció, a través de la qual pot col·laborar amb altres cantants, mentre que també hi ha productors que alhora són reconeguts com a artistes.

Ara, Oriol Corominas està gravant els videoclips per als seus primers temes. Per fer-ho compta amb la col·laboració de Kevin Yern, creador de diversos vídeos de Kidd Keo. Els vídeos ampliar el públic dels seus temes, que ja han començat a sonar gràcies a l’impuls que li han donat diversos influencers.

Mentre desenvolupa aquests projectes, l’Oriol també vol finalitzar la seva formació a Microfusa. Al setembre anirà al Regne Unit per cursar el Top-Up course en producció musical per obtenir un títol universitari de 180 ECTS reconegut per l’Espai Europeu d’Estudis Superiors (EEES).

Si vols seguir els passos de Tom Kurv, consulta l’oferta de diplomes que t’ofereix Microfusa.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here