El Projecte Aula suma a ACER com a ‘partner’ tecnològic

Ivana Clemente, per part d'ACER, i Francesc Castanyer i Miquel Arasa, per part de Blue Globe Media, signen l'acord. (Junior Report)

La companyia col·laborarà amb els premis RED que destacaran les millors revistes escolars

El projecte Revista Escolar Digital (RED) i els tallers de periodisme ‘L’actualitat a l’aula‘, tots dos impulsats pel diari Junior Report, comptaran amb el suport d’ACER, que es converteix així en partner tecnològic del programa informatiu i educatiu.

Fruit d’aquest acord, ACER protagonitzarà una sèrie d’articles que orientaran els joves redactors a treballar els continguts periodístics amb una dimensió multimèdia, a solucionar dubtes sobre hardware i software, i a impulsar les seves carreres o “deixar empremta”, seguint la filosofia de la campanya de ACER.

“Estem molt orgullosos de ser partícips actius d’aquest projecte ajudant a impulsar les carreres i la vocació dels més joves“, explica Jaume Pausas, Màrqueting Manager de ACER Espanya.

 

Premis RED

Com a partner del Projecte Aula de Junior Report, ACER també col·laborarà amb els premis RED que reconeixeran els millors continguts i les millors capçaleres de les revistes escolars digitals que s’han posat en marxa durant aquest curs en vuit instituts catalans.

Concretament, ACER aportarà dispositius d’última generació per a les redaccions escolars i per als joves periodistes que hagin destacat per l’enfocament multimèdia dels seus treballs.

Els premis RED, que s’anunciaran en els propers dies, se celebraran en un esdeveniment al mes de juny que reunirà als més de 300 redactors júnior que participen en el projecte Revista Escolar Digital.

L’acord entre ACER i Junior Report es va signar a la seu de la companyia a Gavà i va comptar amb la presència d’Ivana Clemente, per part de ACER, i de Miquel Arasa i Francesc Castanyer per part de Blue Globe Mitjana, editora del diari per a joves.

“És important el suport de grans companyies per consolidar el projecte i fer-lo créixer”, va destacar Arasa. La missió de Junior Report i del seu Projecte Aula és fomentar el pensament crític i la lectura de premsa entre els nois i noies adolescents.

ACER és una de les principals empreses TIC del món i té presència en més de 160 països. Un dels principals objectius de la companyia és aportar noves possibilitats per al futur, trencant les barreres entre les persones i la tecnologia.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here