Quins són els límits del disseny?

El cartell del festival Prospect Design 2019. (LCI Barcelona)

El festival Prospect Design 2019 reuneix professionals i docents del disseny per reflexionar sobre els reptes d’aquest sector

Per Judith Vives

Es poden posar límits al disseny? Aquesta és la pregunta que centrarà els tallers impartits per més de quaranta dissenyadors professionals i docents que participaran al Prospect Design 2019.

La 5a edició del Prospect Design se celebra els propers dies 28 de febrer i 1 de març sota el lema “Explorant els límits”, un dels principals objectius d’aquest esdeveniment des de les primeres edicions.

Es tracta d’un festival organitzat per LCI Barcelona i un dels grans esdeveniments de l’any per aquesta Escola Superior Oficial de Disseny.

View this post on Instagram

¡Comienza la cuenta atrás para el #ProspectDesign2019! El festival de diseño de LCI Barcelona volverá los próximos días 28 de febrero y 1 de marzo con su 5ª edición, que tendrá como tema central "Explorando los límites". ¡Visita www.lcibarcelona.com para más información y no pierdas de vista nuestras redes! . . . #school #design #fashiondesign #felicidadduce #productdesign #graphicdesign #interiordesign #festival #designfestival #prospectdesign #exploringthelimits #students #professors #professionals #workshops #talent #creativity #event #closingceremony #party #barcelona #bcn #february #goodvibesonly #photooftheday #picoftheday #fromdreamerstomakers #makeithappen #thisisforthedesigners

A post shared by LCI Barcelona (@lci_barcelona) on

Durant aquests dos dies es celebraran més de 40 tallers a les instal·lacions de LCI Barcelona i altres llocs de la ciutat.

El festival ofereix als alumnes una experiència diferent i l’oportunitat de trencar la dinàmica de les classes.

Durant els tallers podran provar i experimentar especialitats, assajar nous formats i plantejar-se nous reptes que permetin donar resposta, precisament, a la pregunta que es planteja sobre els límits del disseny.

Venda de llibres de disseny

En paral·lel a la celebració dels tallers, durant el festival també es podran comprar llibres especialitzats en disseny de l’editorial Gustavo Gili.

En aquesta parada es podran trobar llibres com Aprèn a fotografiar productes com un professional de Martí Sans, Art Floral. Un taller contemporani, de Flowers by Bornay, Atreveix-te a redissenyar el teu vestuari, de Frau Jona & Són o La impressió 3D, de Mathilde Berchon i Bertier Luyt.

Els beneficis de la venda de llibres es destinaran íntegrament a la LCI Education Foundation, l’organització benèfica que promou l’accés a l’educació dels nens i nenes més desfavorits.

El Prospect Design 2019 compta també amb la col·laboració del MACBA, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona. 

 

Cloenda amb el joier Marc Monzó

L’acte de cloenda del Prospect Design comptarà amb la participació de Marc Monzó, una de les figures més representatives de la joieria contemporània catalana i internacional.

Monzó pronunciarà una xerrada sobre com entén la pràctica del dissenyador en l’actualitat. El joier també donarà la seva opinió sobre els límits del disseny i reflexionarà sobre els principals reptes que ha d’abordar tot dissenyador per fer-se el seu propi forat.

Abans, es lliurarà el Premi a l’Excel·lència Pedagògica que enguany ha recaigut en el realitzador audiovisual, pintor i escriptor Andrés Hispano.

LCI Barcelona és una Escola Superior Oficial de Disseny que ofereix formació en disseny de moda, d’interiors, de producte i gràfic. Descobreix la seva oferta a la seva pàgina web.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | català | Anglès

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here