Residències d’estudiants, una alternativa genial per a futurs universitaris

Les residències de TSH Campus ofereixen sales d'estudi i d'oci pels universitaris (TSH)

Després de la Selectivitat arriba el moment de buscar universitat… i allotjament!

Per Judith Vives

D’aquí a molt pocs dies començaran els exàmens de Selectivitat. Com tu, molts joves estan dedicant la major part del seu temps a estudiar i preparar-se per superar les proves d’accés a la universitat.

Per a molts, començar a la universitat suposa també un trasllat a una nova ciutat. Així, a més de triar carrera i facultat, cal pensar en l’allotjament: on viuràs quan estiguis estudiant lluny de casa?

Segur que la teva família i tu mateix us feu la mateixa pregunta: ¿Quina és la millor opció? Si estàs pensant en estudiar a Barcelona, ​​pots escollir entre diferents opcions: un pis compartit, una pensió o potser compartir una habitació.

Hi ha una alternativa que combina el millor de cada opció i, al mateix temps, resol els principals maldecaps que comporta començar una nova aventura a la universitat: la residència d’estudiants.

Aquest format d’allotjament resol el problema d’on viure i et permet despreocupar-te de les despeses de llum i aigua, perquè amb el pagament d’una quota mensual queda tot cobert.

A més, les residències per a estudiants inclouen personal que vigila les 24 hores del dia i els set dies de la setmana, de manera que tampoc cal preocupar-se per la seguretat.

Més enllà de llogar una habitació amb dret a cuina compartida, les residències inclouen sales d’estudi, biblioteques i espais per a reunions, però també piscina, gimnàs i sales per a l’oci on aprofitar les hores que no es dediquen a preparar classes i exàmens.

??‍? Never stop learning, because life never stops teaching! May the student in you live forever! ⚡️

Publicada por TSH Campus Barcelona en Lunes, 14 de mayo de 2018

Però el millor d’una residència estudiantil és la possibilitat de compartir l’experiència amb altres estudiants universitaris que tenen les mateixes necessitats i objectius.

Les residències es converteixen en el punt de trobada d’universitaris de tot el món: així pots entrar a formar part d’una comunitat internacional que amplia els teus horitzons.

Si t’ha agradat la idea de viure en una residència d’estudiants, anima’t a visitar les instal·lacions que TSH Campus té a Barcelona. Quan vegis l’ambient que s’hi respira, no voldràs anar a cap altre lloc.

Imagines gaudir d’una piscina com aquesta a la teva residencia d’estudiants? (TSH Campus)

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here