UniDual: La universitat que aposta per la formació pràctica

A l'UniDual et treus un grau universitari al mateix temps que treballes en una empresa del sector. (Getty)

Pel mateix preu d’estudiar una carrera, a la Universitat Dual pots obtenir un grau universitari, treballar i aprendre alemany

Per Judith Vives

Segurament has pensat que tenir un títol universitari pot obrir-te moltes portes al món laboral. Però, al mateix temps, no saps ben bé què estudiar perquè les classes teòriques no són el teu fort.

Per a aquells estudiants que prefereixen la part pràctica de la formació, una alternativa és la Universitat Dual (UniDual), un model formatiu que prioritza les pràctiques i l’experiència laboral abans que la teoria.

És un model d’ensenyament semblant al de la Formació Professional Dual, en el qual al mateix temps que t’estàs formant ja estàs treballant amb contracte i sou en una empresa del sector.

L’avantatge de la Universitat Dual és que, a més de tot això, pots obtenir un títol de grau universitari.

UniDual en alemany

Alemanya és el país d’Europa amb un model d’universitat dual més avançat i reconegut a nivell internacional.

La autoritats alemanyes van impulsar aquest sistema per necessitat: el país necessitava formar professionals qualificats amb graus superiors que puguin començar a treballar en sectors amb gran demanda, com l’hostaleria i la restauració.

Si et decideixes per aquesta opció per preparar el teu futur, aconseguiràs un autèntic tres en un: titulació universitària homologada a Europa, experiència laboral remunerada i el domini de l’idioma alemany.

A més de tots els coneixements i habilitats que desenvoluparà pel fet d’estudiar i treballar a l’estranger.

Formació dual de qualitat

Bridge4Mobility ofereix un programa d’Universitat Dual a Alemanya, perquè joves com tu puguin estudiar un grau universitari dual en International Business Management especialitzat en direcció d’hotels.

Amb aquest programa et garanteixen una plaça d’estudis a la ISBA University de Freiburg, així com un contracte laboral de 3 anys en modalitat formativa amb l’Hotel Panorama Freiburg.

L’empresa assumeix el cost dels teus estudis a ISBA amb una beca de 20.880 €. A més, dediques els mesos previs a aprendre alemany per arribar-hi amb el nivell necessari per seguir les classes.

Bridge4Mobility s’encarrega també d’organitzar el viatge, l’allotjament i els tràmits administratius.

Ja està oberta la nova convocatòria per entrar en aquest programa de UniDual. A l’abril començaran els cursos d’alemany i a l’octubre estaràs a punt per iniciar els teus estudis i els teus pràctiques en un hotel alemany. No esperis més i contacta amb Bridge4Mobility.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here