Una visita a l’alcaldessa del poble

Els alumnes han presentat propostes de millora per la riera de Ribes. (INS Montgròs)

Els alumnes de 3r d’ESO li fan una visita a l’ajuntament de Ribes per mostrar a l’alcaldessa les seves propostes, fetes a l’aula, per millorar l’ecosistema de la Riera

Per Rocio Fernández

Els alumnes de 3r d’Eso han visitat l’Ajuntament de Ribes per exposar els seus treballs fets al primer trimestre, sobre quines són les seves propostes de millora per l’ecosistema de la nostra riera.

Un dels projectes que han presentat els alumnes a l’alcaldesa. (INS Montgròs)

Començant amb unes breus paraules de l’alcaldessa de Ribes, Abigail Garrido, es van posar en marxa les presentacions dels primers tres grups de l’aula.

A cada presentació l’alcaldessa anava preguntant els dubtes que tenia i els alumnes li responien demostrant que sabien defensar el seu projecte.

Van acabar de presentar els seus treballs i la Tècnica de medi ambient del poble de Ribes va presentar el seu propi estudi de la riera en format Power Point.

Al final de la seva explicació, van donar les gràcies per l’implicació i pel treball elaborat i van posar un vídeo fet per ells on sortien uns quants alumnes.

Els alumnes de 3r de la ESO exposen les seves propostes a l’Ajuntament de Ribes (INS Montgròs)

Ordenadament els grups que faltaven es van aixecar i l’Abigail va anar passant per tots preguntant diferents dubtes. Després d’uns quants tombs i un munt de preguntes, l’alcaldessa va escollir tres projectes per mirar-s’ho més detalladament.

Els alumnes de l’INS Montgròs van respondre a les preguntes de l’alcaldessa Abigail Garrido. (INS Montgròs)

Ha sigut un matí molt emocionant per tots ells!

Encara ens ha de confirmar si es duran a terme aquests tres o escollirà uns altres.

Estem a l’espera!!

Rocio Fernandez és una de les redactores del projecte Revista Escolar Digital (RED)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here