Viu com un londinenc mentre aprens anglès

Amb ESL pots estudiar anglès i viure com un londinenc. (ESL Idiomes)

Descobreix el programa Ingés + Explora la ciudad per ‘juniors’ a la capital britànica

Per Judith Vives

Sempre s’ha dit que, per aprendre anglès, no hi ha res millor que una immersió en un país de parla anglesa per estar en contacte amb l’idioma les 24 hores del dia. D’aquesta manera podràs posar a prova les teves habilitats.

Sens dubte, hi ha moltes opcions interessants per realitzar un curs d’anglès: des de les ciutats d’Anglaterra, Irlanda i Escòcia, fins a destinacions una mica més llunyanes, com els Estats Units o Austràlia.

Entre tots aquests destins, Londres guarda un lloc especial. La capital britànica és una de les ciutats més cosmopolites i vibrants del món, amb una oferta cultural i d’oci increïbles.

Aquestes raons expliquen que tants estudiants somiïn amb visitar-la per aprendre anglès, ja que a més de practicar l’idioma se suma el fet de conèixer una ciutat única.

Si somies amb explorar Londres una temporada, consulta el programa Inglés + Explora la ciudad de ESL Idiomes a l’estranger. Aquest curs està pensat per a estudiants que volen descobrir el millor de Londres, fer amics d’altres països i millorar el seu nivell d’anglès.

Viure i estudiar al cor de Londres

El que fa especial aquest programa, destinat a joves d’entre 13 i 17 anys, és el seu centre d’estudis en el dinàmic barri de Shoreditch, en ple centre de Londres. Allà els estudiants poden viure l’ambient de la gran ciutat i visitar els millors llocs sense haver de passar hores en un autocar.

Els estudiants s’allotgen en residència, en habitacions individuals amb bany privat, i amb tots els àpats inclosos. A més, compten amb companys de diferents nacionalitats com Àustria, França, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Suècia, Suïssa o Rússia.

El London Eye, una de les atraccions de Londres (ESL Idiomes / ESL Idiomes)

Amb aquest programa fas un curs de 15 hores d’anglès per setmana. Les hores restants estan dedicades a altres activitats i visites a llocs increïbles com el London Eye (la gran sínia de Londres), el museu de cera Madame Tussauds o The Making of Harry Potter en els Estudis Warner Bros., entre molts altres.

No et preocupis pel teu coneixement de l’idioma, el primer dia faràs una prova de nivell i t’assignaran una classe adequada. Si vols viure a Londres com un autèntic londinenc, entra al web de ESL Idiomes a l’Estranger i consulta tota la informació.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here