Un any de ciència a Junior Report

Exoplanetes, canvi climàtic, pioneres de la física... descobreix les notícies científiques més importants de l'últim any. (Junior Report)

El diari per a joves compleix el seu primer aniversari: descobreix les principals notícies científiques

El descobriment de nous planetes que podrien albergar vida, l’aniversari d’una científica brillant que va obrir el camí a les dones al món de la ciència, la mort d’una de les ments més brillants de la història…

Aquest any, a Junior Report, t’hem explicat les notícies científiques més destacades: des dels confinis de la galàxia fins a les parts més minúscules de tot el que ens envolta.

El 7 de novembre de 2017 es complien 150 anys del naixement de Marie Curie, una dona valenta que es va enfrontar als prejudicis de l’època per desenvolupar la seva carrera com a física. Va guanyar dos premis Nobel i, fins avui, és l’única persona que ho ha aconseguit en dues categories diferents.

El mes de març repassem la trajectòria vital i professional de Stephen Hawking, un científic apassionat de l’univers que va morir el 14 de març, un dia molt especial per a la ciència.

A més, durant els últims mesos científics i astrònoms han descobert una vintena d’exoplanetes: es tracta de planetes que no formen part del nostre sistema solar, però que són molt semblats a la Terra. Qui sap si ens serviran de llar en un futur?

I, per descomptat, hem seguit molt de prop els Cimeres sobre el Clima i l’escalfament global, explicant-te qui són els protagonistes, quines són les conseqüències i de quina forma podem ajudar a combatre’l.

Esta semana en Junior Report… CAMBIO CLIMÁTICO 🌡🌍 Toda la información en 👉 http://bit.ly/JuniorReport 👈 ⬇ ¿Qué lo origina?, ¿Cómo nos afecta?, ¿Cuáles son las consecuencias del calentamiento global?, 😖 ¿Qué hacen los políticos para evitarlo?, Y tú, ¿qué puedes hacer? . . . Aquesta setmana a Junior Report… CANVI CLIMÀTIC🌡🌍 Tota la informació a 👉 http://bit.ly/JuniorReportCat 👈 Quines són les causes? Com ens afecta? Quines sóddn les conseqüències de l'escalfament global? 😖 Què fan els polítics per evitar-lo? I tu, què pot fer? #eltemadelasemana #COP23 @cop23 @cop23fj #cambioclimático #climatechange #juniorreport #joveneslectores #knowledgeispower #vangu2017 #lavanguardia #news

A post shared by Junior Report (@junior_report) on

Neix un nou diari per a joves

El 16 de maig de 2017 s’engegava Junior Report, el diari per a joves lectors.

L’objectiu d’aquest projecte periodístic és explicar les últimes notícies i els temes d’actualitat, adaptant la informació per fer-la més accessible i que els joves lectors entenguin el que succeeix al món on viuen.

A Junior Report t’expliquem què passa però també qui són els protagonistes, quins són les claus de la notícia i els motius que expliquen el perquè. Perquè el coneixement és poder!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here