Coneix els finalistes dels Premis RED 2019

Els alumnes de l'Escola GEM (Mataró) a la redacció del seu diari digital: 'EscolaGem Report'. Són un dels centres candidats als Premis RED 2019. (Junior Report)

Junior Report publica els candidats finalistes de la primera edició dels Premis Revista Escolar Digital (RED)

Els alumnes de l’Escola GEM (Mataró) a la redacció del seu diari digital: ‘EscolaGem Report’. És un dels centres candidats als Premis RED 2019. (Junior Report)

Ja queda menys per conèixer els guanyadors dels Premis Revista Escolar Digital (RED) 2019. El certamen vol reconèixer l’esforç i la qualitat de les peces periodístiques creades per estudiants de secundària en el marc del projecte RED, impulsat per Junior Report.

Més de 300 estudiants de secundària han participat durant el curs 2018-2019 en el projecte RED, una xarxa de diaris escolars dirigits i redactats per estudiants en col·laboració amb periodistes professionals vinculats al diari Junior Report.

El certamen té diferents categories: el Premi ACER al millor contingut multimèdia, el Premi Microsoft al millor projecte desenvolupat en xarxa i el Premi Cloudalia al millor ús de la tecnologia aplicada, a més de l’esment especial Trinity College al millor contingut en anglès.

Per la seva banda, Junior Report reconeixerà els millors articles i reportatges i atorgarà un premi al millor equip de redacció RED d’entre els centres participants.

Els vuit centres educatius de Catalunya que compten a dia d’avui amb una capçalera digital dins del projecte són: Escola Gem i Escola Pia Santa Anna (Mataró), Bell-lloc (Girona), INS Montgròs (Sant Pere de Ribes) i les barcelonines Escola Pia Nostra Senyora, Escola Projecte, Escola Loreto Abat Oliba i l’Institut Les Corts.

Us esperem aquest dijous a les 19 h a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, partner universitari del Projecte Aula de Junior Report. Desvelarem el nom dels guanyadors en una gala presentada per la periodista Andrea Vargas i el redactor junior de 277 Report, Max Navarro, alumne d’un dels centres participants, l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona.

Consulta aquí els finalistes dels Premis RED 2019:

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here