Esport i solidaritat s’uneixen per una bona causa

El 'running' y la motivación solidaria se juntant para celebrar un gran acontecimiento deportivo. (Fundación Rafa Nadal)

Tot a punt per a la 3a edició de la carrera benèfica ‘Millor Junts’ organitzada per la Fundación Rafa Nadal

Per Elisabet Claus

Per tercer any consecutiu, la Fundació Rafa Nadal promou la cursa solidària ‘Millor Junts’, una gran jornada amb l’esport i els seus valors com a protagonistes.

El pròxim 6 d’abril se celebrarà a Palma la 3a edició de la cursa, un esdeveniment ideal per a practicar esport en família. A més de promocionar l’esport i l’activitat física saludable, aquesta iniciativa està destinada a recaptar fons per al Centre Fundació Rafa Nadal.

Els beneficis de la carrera permetran complementar les necessitats bàsiques d’alimentació dels menors del centre, oferint-los berenar de forma diària i saludable.

Hi haurà tres recorreguts adaptats per a totes les edats. (Fundació Rafa Nadal)

Jornada esportiva benèfica

D’aquesta manera, la carrera ‘Millor Junts’ combina la pràctica esportiva i la motivació solidària per a ajudar nens i nenes en risc d’exclusió social que participen en activitats del centre que la Fundació té a Palma de Mallorca.

La carrera recorrerà una de les zones més desfavorides de la ciutat, concretament els barris de Nou Llevant i La Soledat. Amb la seva participació, els corredors i corredores contribuiran a millorar la zona i la qualitat de vida dels seus habitants.

La Fundació Rafa Nadal promou una gran jornada benèfica a través de l’esport. (Fundació Rafa Nadal)

Hi haurà tres recorreguts, adaptats per a totes les edats: de 7 km (categoria sènior), 3 km (categoria juvenil) i 750 metres (categoria infantil), a més d’incloure l’opció de 3 km en marxa nòrdica a la categoria sènior.

En aquesta edició es premiarà també la participació dels centres escolars, un mètode per a fomentar els valors de l’esport i la iniciativa social de forma conjunta. En total es farà lliurament de 42 premis individuals i tres grupals.

L’any passat, un total de 350 persones van córrer en aquesta competició benèfica. Les inscripcions per a aquesta tercera edició de la carrera ja estan obertes.

La Fundació Rafa Nadal atén nens, nenes i joves de Palma en risc d’exclusió social, oferint-los un programa complementari a la seva formació escolar, amb l’esport, el suport educatiu i l’atenció psicològica com a pilars principals del projecte.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | CatalàEnglish

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here