Estudia a Cambridge i evita l’Espanglish

La petita ciutat de Cambridge dóna nom a una de les universitats més famoses del món. (Getty)

Per Júlia Bacardit

Si busques “Cambridge” a Google trobaràs imatges de prats verds, aigua per tot arreu i un edifici senyorial: el King’s College de la universitat. El campus de la  University of Cambridge és tan gran que un podria arribar a perdre-s’hi, per això s’hi fan visites guiades pels antics edificis de pedra.

Cambridge deu el seu nom al riu Cam, que divideix la ciutat en dos des de temps immemorials. La ciutat ja existia abans de l’arribada dels romans a Anglaterra, 2.000 anys enrere.

Fundada l’any 1209, Cambridge és la segona universitat més antiga del món anglosaxó després de la Universitat d’Oxford, els seus eterns rivals. De les aules de Cambridge n’han sortit grans escriptors, científics, actors i fins i tot membres de la reialesa.

A Cambridge, el coneixement és a cada cantonada: a la casa on va viure Isaac Newton, a la biblioteca on  Stephen Hawking ideava les seves teories o al teatre on Hugh Lauire assajava les seves obres.

A més de ser un dels centres universitaris amb més prestigi del món, Cambridge també és una gran opció per aprendre anglès al bressol de la llengua.

La reputació acadèmica daquesta universitat és tan gran, que els exàmens i les titulacions de Cambridge s’utiltzen a tot el planeta per certificar el nivell d’anglès. Segur que et sonen el First, l’Advanced o fins i tot el Proficiency: totes són titulacions de la University of Cambridge.

Situada a tan sols 80 km de Londres, Cambridge és una localitat petita plena d’estudiants, ponts que travessen el riu, casetes d’arquitectura tradicional i pubs. És el lloc ideal per conèixer altres joves i aprendre anglès.

També hi trobaràs museus d’allò més curiosos com el Center for Copunting History, on pots jugar amb una pila de videojocs i descobrir com eren els avantpassats dels ordinadors actuals: computadores que arribaven a ocupar una sala sencera.

Per descobrir aquesta ciutat plena d’història, ESL Idiomas  tofereix cursos d’idiomes amb tot organitzat perquè només hagis de preocupar-te d’aprendre i viure una experiència única.

Descobreix molt més sobre els cursos d’anglès a Cambridge en aquest enllaç.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

COMPARTIR
Article anteriorLa desigualtat en xifres
Article següentTroba feina fent el que t’agrada

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here