Intercanvi amb Bopfingen

Presentació per donar a conèixer la història i la tradició de Mataró. (Lena Bertran)

Vint alumnes de 4t d’ESO participen en un intercanvi amb alumnes d’una escola alemanya de Bopfingen

Per Lena Bertran

Aquesta setmana hem rebut el grup d’alumnes alemanys a Mataró i serà l’última setmana de març quan els alumnes del Gem viatgin a Alemanya.

Durant aquests dies s’han portat a terme diferentes activitats i sortides:

El dilluns els vam donar la benvinguda i van fer una visita per Mataró guiada per Ramon Reixach. Van dinar a la platja i a la tarda van fer classe de castellà amb els de 1r d’ESO i 4t d’ESO.

El dimarts es va fer una excursió a Girona i a Tossa de Mar. A Girona vam tenir l’oportunitat de visitar la Catedral, el Cul de la Lleona, els Banys Àrabs i el Museu del Cinema. A la tarda a Tossa de Mar es va pujar al castell i vam visitar el centre. El següent dia els companys alemanys van passar el dia a Barcelona.

Els alumnes d’intercanvi alemanys participen en activitats esportives. (Lena Bertran)

El dijous els alumnes del Gem els van preparar dues activitats: la primera relacionada amb l’esport i la segona per conèixer millor la història i tradició que ens envolta. Al vespre van compartir un sopar de comiat amb les famílies d’acollida i els alumnes de 4t d’ESO.

Els alumnes valoren aquesta experiència molt positivament, ja que els permet conèixer noves cultures i tradicions. A més a més, s’emporten molts bons records i noves amistats.

Lena Bertran és redactora de la Revista Escolar Digital (RED)

Escola GEM Report

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here