Triar el millor destí per fer un curs d’idiomes

Segueix aquests consells i escull el millor destí per aprendre anglès. (Pixabay)

Segueix aquests consells i trobaràs la millor ciutat per estudiar anglès

Per Judith Vives

Dominar l’anglès és una condició gairebé indispensable avui en dia, tant per treballar com per viatjar o simplement navegar per internet.

Opcions per aprendre l’idioma no et falten: des acadèmies d’idiomes a classes amb professors particulars, grups de conversa i fins i tot autoaprenentatge. Sens dubte, una de les fórmules més efectives és fer un curs d’anglès a l’estranger. Però on?

Segurament la primera resposta que et vingui al cap sigui Londres o alguna altra ciutat britànica. Però si et pares a pensar, les destinacions per aprendre anglès són infinits.

Pots triar des de les grans ciutats d’Irlanda o Escòcia, com Dublín o Edimburg, a destins dels Estats Units o el Canadà. Sense oblidar destinacions menys habituals com Malta o Ciutat del Cap.

Tots aquests llocs resulten interessants i atractius per passar-hi unes setmanes o fins i tot mesos aprenent idiomes i gaudint de la cultura local.

Com decidir-se per una destinació en concret? Cal triar el lloc que més t’atreu o valorar altres aspectes? T’expliquem algunes coses a tenir en compte que t’ajudaran a prendre la decisió.

Tria una destinació que t’agradi

En primer lloc, és important pensar en un destí que ens resulti atractiu. Si una destinació com a Ciutat del Cap resulta massa exòtic, descarta-la i opta per alternatives més clàssiques.

Si busques alguna cosa més llunyà que Londres, planteja’t una estada a Nova York, San Francisco o qualsevol altra ciutat americana. Si vols fugir del tòpic, oblida’t del Regne Unit i prova altres destinacions. Sabies que a Malta l’anglès és idioma oficial?

Per descomptat, en aquest moment també pots valorar aspectes com si prefereixes camp o ciutat, mar o muntanya, o si no t’importa passar fred o prefereixes climes més temperats.

I clar, si en aquesta ciutat i els seus voltants hi ha una oferta cultural i turística que valgui la pena visitar, podràs aprofitar per viatjar i fer turisme.

A ESL idiomes són especialistes en cursos d’anglès a l’estranger, ells et poden oferir molta informació sobre totes les destinacions per estudiar idiomes.

Valora l’oferta formativa

Si viatges a un altre país per aprendre anglès, voldràs fer-ho al centre que millor s’adapti a les teves necessitats amb l’idioma. Per això, tan important com escollir una destinació és valorar l’oferta de formació.

El millor és informar-se sobre l’escola en què passaràs les pròximes setmanes o mesos, conèixer els seus mètodes pedagògics, les activitats i els extres que t’ofereixen.

Quants alumnes hi haurà per classe? ¿Oferiran sessions one-to-one? Fes-te totes aquestes preguntes per confirmar que és l’opció que més t’agrada.

Avalua el cost del viatge i l’estada

La part econòmica també és molt important. Abans de triar, calcula el preu aproximat dels vols, l’allotjament, els visats, l’assegurança mèdica i el cost general de vida.

Pots informar-te sobre el nivell de vida a cada país per tenir una idea de quant costarà la teva estada en aquest lloc. Potser és el moment de valorar si vols compaginar els estudis d’anglès amb algun treball.

Els requisits legals

Un altre aspecte important a tenir en compte són els requisits legals per entrar al país i passar uns mesos estudiant (i potser també treballant).

En països europeus com Anglaterra, Escòcia o Irlanda no trobaràs cap impediment, però si la teva intenció és passar més de 3 o 6 mesos als Estats Units o Austràlia, sens dubte hauràs d’obtenir un visat de viatge i un altre d’estudiant. Si prefereixes evitar aquests tràmits, tria una destinació més proper.

En qualsevol cas, recorda que a ESL Idiomes t’assessoren en tot el que cal saber per trobar la millor destinació per fer un curs d’anglès. ¡Consulta’ls!

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here