Welcome i bienvenu! 

A Canadà s'hi troben alguns dels paisatges naturals més al·lucinants del planeta, com les Muntanyes Laurentian de la regió de Quebec. (Getty)

Aprèn anglès o francès a Canadà, un dels països més increïbles del món

Per Júlia Bacardit

Canadà és un dels països més grans del món, amb una naturalesa i uns paisatges impressionants. Tot i així, acostuma a passar desapercebut quan se’l compara amb el seu veí del Sud: els Estats Units. Dos països molt diferents que comparteixen un mateix continent.

Les terres de Nord Amèrica estaven habitades per pobles indígenes abans de l’arribada dels colons europeus. Al segle X, els primers exploradors islandesos van arribar a les costes de Canadà per pescar.

Abans que ells, els vikings s’havien instal·lat a Groenlàndia i havien fundat un poblat a Canadà, l’Anse aux Meadows [La cova de les meduses]. En aquell moment, el país estava poblat per tribus indígenes com els esquimals inuit i els iroquesos.

Més tard, entre el segle XVI i el XVII, anglesos i francesos van arribar a la zona i van quedar meravellats per la seva bellesa. Així va començar la colonització europea, motiu pel qual a Canadà hi ha dos idiomes oficials: l’anglès a tot el país i el francès a la regió del Quebec.

La capital del Quebec és Mont-real, una ciutat-illa entre dos rius on la majoria d’habitants parla francès. La cultura, el jazz i la gran quantitat d’estudiants universitaris fan de Montréal un lloc imperdible, fred a l’hivern però acollidor tots els dies de l’any.

Una de les ciutats més importants del Canadà angloparlant és Toronto, a la regió dels Grans Llacs, famosos per ser les extensions d’aigua dolça més amples del món.

Toronto és una ciutat oberta i cosmopolita, un destí turístic molt atractiu per la seva multiculturalitat. Igual que una altra de les capitals canadenques més visitades: Vancouver, on podràs trobar un barri xinès, japonès, grec, italià…

A diferència del que passa a la majoria de països, la identitat del Canadà no està marcada per una única cultura o religió. Així ho assegura el primer ministre canadenc Justin Trudeau, que reconeix que la diversitat és la força dels canadencs. 

La naturalesa impressionant, la diversitat i el bilingüisme fan de Canadà un destí ideal que no té res a envejar als Estats Units. ESL Idiomas ofereix estades i cursos d’anglès i francès per joves amb ganes d’aprendre idiomes i de viure una experiència totalment enriquidora.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

COMPARTIR
Article anteriorUna ment sense límits
Article següentLa recompensa de canviar el món

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here